Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olvas itt rajtam kívül valaki...

Olvas itt rajtam kívül valaki yaoit?

Figyelt kérdés
Nagy yaoi-fan vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy mások is vannak-e itt, akik hasonló cipőben járnak. :)

2020. jún. 22. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem, itt senki nem olvas yaoit rajtad kívül.
2020. jún. 22. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a yaoi-t, bár még csak 3-at olvastam eddig :")
2020. jún. 22. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sokat olvastam már.
2020. jún. 23. 15:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem, bár válogatós vagyok.
2020. jún. 23. 20:12
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Szóval ami a többségnek bejön, azt általában nem szeretem.... Lehet hogy pocsék az ízlésem?
2020. jún. 23. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
inkább bl-t olvasok,mint yaoi-t.
2020. jún. 23. 22:02
 7/15 A kérdező kommentje:
A BL ugyanaz, mint a Yaoi.
2020. jún. 24. 06:06
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
#7 nem,nézz utána
2020. jún. 24. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

6-os, valójában de, majdnem ugyanaz.

A BL, azaz Boy's Love lényegében mindent magába foglal, filmek, történetek, animék, mangák, bármi BL, ami férfi/férfi kapcsolatról szól, korhatártól függetlenül.

Az animékben és a mangákban van ez szétosztva két kategóriára.

Shounen ai - azaz férfi/férfi kapcsolat, de nem korhatáros, mert nincs benne szexjelenet, maximum csók csattan el.

Yaoi - olyan férfi/férfi kapcsolatot ábrázol, amiben már többet mutatnak, tehát van benne szexuális jelenet.

Ergo, ha te azt mondod, hogy BL-t olvasol, akkor az magába foglal shounen ai és yaoi műveket is.

Amennyiben arra akarsz utalni, hogy nem olvasol korhatáros történeteket, akkor a shounen ai kifejezést kell használnod.

Habár nem tudom, hogy mire akartál célozni azzal, hogy BL-t és nem yaoit olvasol.

2020. jún. 24. 10:20
 10/15 A kérdező kommentje:

Csak nyugaton használják a shonen-ai és yaoi kifejezést. Még Japánban is BL-nek hívják az összes homoszexuális cuccot. Szóval, a kettő lényegében ugyanaz, csak Ázsián kívül szeretik szétszedni a fogalmat két részre.

Tudom, mi a shonen-ai és a yaoi, köszönöm szépen! :)

2020. jún. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!