Magyarországon van még rajtam kívül valaki aki szereti a synthpop, futurepop, dark electro, EBM, stb. electro zenéket? Mint pl: Eisfabrik, Chrom, Solitary Experiments, And One, Neuroticfish, De/Vision, VNV Nation, Solar Fake, Seelenacht, stb.
Tudom, hogy hazánkban nem nagyon elterjedt ez a fajta zene, de néha jó lenne dumcsizni olyanokkal akik kedvelik ezeket a zenéket! Ha léteztek, akkor írjatok bátran!!! :-)
Köszönöm!
Én az újhullámos synthwawe-t nagyon csípem :) Kawinsky, Scandroid, Lazerhawk, Carpenter Brut és még sorolhatnám. Mostanság pl. Scandroid legújabb EP-jét szoktam hallgatni.
Kedvenc stílusaim. A fentieken kívül még darkwavet, medieval-electrot is hallgatok.
Kiegészíteném a fenti zenekarok listáját:
Covenant, Funker Vogt, Assemblage 23, Ruined Conflict, Apoptygma Berzerk, Bruderschaft (Ronan Harris énekel, mint a VNV Nationben), Rotersand.
Darkwave, electrogót, medieval-electro bandák: Diary of Dreams, Deine Lakaien, Blutengel, E Nomine, The Crüxshadows, Heimataerde, Qntal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!