Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » EDM kedvelők! Hogy tetszett...

EDM kedvelők! Hogy tetszett Hardwell idei Ultra Miami szettje?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem hallgatni, az intro már meggyőzött. :D Ahogy elnézem a tracklistát, elég erősnek tűnik. Ti mit gondoltok?

2017. márc. 27. 06:36
 1/5 edem11 válasza:
Megérte ébren maradni élőben nézni :D igaz másnap ugy mentem melóba mint a mosott sz*r de ez mar mellekes:D hatalmasat jatszott MEGINT,odatette magát szokás szerint és kinyirta a Main Staget :D
2017. márc. 29. 09:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Vasárnap én nem otthon aludtam, de reggel ahogy hazaértem, az volt az első. Óriási volt, mindig tud valami újat mutatni. Nincs mégegy ilyen előadó a világon. :D Nem véletlen imádja a közönség. Egy jó ideig hallgatni fogom még, elejétől-végéig. :)

Egyedül a Jump Around remix nem tetszett, meg a Shape of You remixből is ki lehetett volna hozni többet. Bár az nem az övé, de egy mashuppal feldobhatta volna.

2017. márc. 29. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon brutál szettet tolt, a We Are Legends c. számát várom már nagyon, remélem nem kell sokat várni rá :D Nekem KSHMR szettje tetszett a legjobban az idei Ultrán (kissé elfogult vagyok mert ő a kedvencem). Nagyon különleges és óriási amit művel KSHMR mind producerként, mind DJ-ként. Tavaly nyáron volt szerencsém képet készíteni vele és váltani néhány szót a Balaton Soundon a fellépése után a parton, életem egyik legnagyobb pillanata volt :D
2017. márc. 29. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem semmi, Hardwellel én is leülnék egy sörre. :D

A We are legends nem volt véletlenül már a tavalyi Ultrán is? Ha az az, amire gondolok, akkor már legalább egy éve nem jött ki. Viszont mix közben hallgathatod addig is.

KSHMR tényleg jó, külön tiszteletre méltó, hogy azt mondják róla, ő maga írja a zenéit. Ami az EDM-et illeti, ez azért elég egyedülálló, nem sokan adnak elő saját szerzeményt. A mostani szettjét még nem hallgattam meg, mivel 3 hét múlva le kell adnom a szakdolgozatom és alig tartok valahol. :D

A régiek közül Tiestot kedvelem még, illetve a néhány évvel ezelőtti R3habet, és a Vicetone duót. A feltörekvők közül B3nte az abszolút kedvenc.

2017. márc. 29. 20:55
 5/5 anonim válasza:
Abszolút odatette magát idén is (mondjuk kár, hogy nem este játszott). Nagyon várom már az új albumát meg a sok új zenéjét. A We Are Legends már tavaly is ott volt a szettjében, csak nem Miami-ban hanem Horvátországban, csak akkor még csak az instrumentális verzió volt készen. De Jonathan vokálja sokat dobott rajta, az biztos!
2017. ápr. 21. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!