Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki még olyan Hardwell-fan,...

Ki még olyan Hardwell-fan, mint én?

Figyelt kérdés
Évek óta szinte csak az ő számait hallgatom, minden pénteken élőben nézem/hallgatom a podcast-jét, folyamatosan rendelek a netről Hardwell-es cuccokat, már van eddig négy 2 albumom, 2 válogatásom (az egyik dedikáltan!), egy Revealed-es fullcapem, egy Hardwell-es karkötőm amit mindennap hordok, ezen kívül az idei sziget fellépésére is megvettem a jegyeket. Tényleg valaki nem jönne el velem? :D

2016. júl. 29. 11:23
 1/7 A kérdező kommentje:
lol emberek, senki? mit hallgattok ti? mr bustát?
2016. júl. 29. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mi az a Hardwell.
2016. júl. 29. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
._.
2016. júl. 29. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok
2016. júl. 30. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szigeten találkozunk. 23L :D
2016. júl. 31. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem a kedvenc producerem, de nagyon szeretem a zenéit. Én is minden pénteken hallgatom a HOA-t, nem marad ki soha :D Legnagyobb száma szerintem a Calavera, nem tudom megunni. Szívesen kimentem volna a koncertjére én is, de idén Soundon voltam és nem volt már pénzem Szigetre:(

Kiket szeretsz még ebből a műfajból?

2016. aug. 18. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én szeretem a zenéit, de nem vagyok annyira nagy rajongó. De azért nagyon DJ-s vagyok :D
2017. jún. 26. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!