Hallgat még valaki rajtam kívül fiatal létére Zorán, Rózsi, Delhusa-féle zenéket, vagy ehhez hasonlókat?
Figyelt kérdés
Alakulóban van egy együttesem, (éneklek és gitározom) és nagyon szeretjük az ilyesmi zenéket, ezeknek még volt valami mélyebb tartalma, értelmes mondanivalója, és a dallamvilaguk is kellemes, szívhez szóló. Egy barátnőm szerint bele se kezdjünk, úgysem lesz rá igény a korosztályunk körében... Szerintem ez nem feltétlenül igaz, meg nem is feltétlenül azért zenelunk, hogy milliós nézettségre tegyünk szert, pusztán szórakozásbol, főleg így kezdőkent. De azért érdekelne, hogy tényleg ilyen rossz véleménnyel vannak a mai tizen-huszon-harmincevesek az ilyen fajta zenékről?2018. jún. 28. 13:15
3/3 anonim válasza:
Ezek közül én csak Zorán-t hallgatok, de nagy kedvenceim a retro magyar együttesek, mint pl Neoton família, Kovács Kati, Illés stb. Szerintem nyugodtan alapítsatok zenekart, ha nektek örömet okoz a zenélés, akkor ne az akadályozzon meg benneteket, hogy mit hallgat a korosztályotok. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!