Van köztetek olyan akinek hasonló a zenei ízlése?
Főként a fiatalabbak véleménye érdekelne!
Szóval a korosztályomban(18) remélem, hogy nem csak én vagyok úgyhogy a mostani zenék nem igazán jönnek be! Sokkal jobban tetszenek a régiek mint pl.: Led Zeppelin,Metallica,Kiss,Iron Maiden,AC/DC
Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e hozzám hasonló fiatalok vagy csak én vagyok ilyen visszamaradott? :D
18/F
40 évesen is szeretem ezeket :) nem csak a fiatalok.
Hajrá! Jó zenék!
Mindig sírok amikor ACDC-Highway to hell megszólal valahol és a pop rajongók ott éneklik stb. :)
Ezeket lehet nevezni örök zenének, főleg Zeppelin
Amikor az ember elindítja és csak becsukja a szemét és mintha a 70es években lenne, kevés zenekar tudja elérni ezt nálam, talán még a Black Sabbath amiben el lehet mélyedni
Ezek a 7-10 perces számok zseniálisak
Imádom a mai metált is, de vhogy érzelmet egyik se tud közvetíteni :D
Nekem is az ilyen fajta bandak jonnek be csak az a gaz hogy szerintem eleg keves ember hallgat manapsag ilyeneket. Legalabbis korulottem. Abszolut nem vagy visszamaradott egyebkent en is folyton ezt erzem Foleg amikor egesz nap popnyal dalokat adnak az MTV-n XD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!