Melyik animének van a legszebb grafikája?
Figyelt kérdés
Szerintem a Toilet-bound Hanako-kun-nek.2020. jún. 11. 12:31
11/15 A kérdező kommentje:
#10 igen,a haikyuu-nak nagyon jó grafikája volt,de szerintem nagyon elrontották:(
2020. jún. 12. 17:35
12/15 anonim válasza:
Szerintem AOT és Demon Slayer. De pl a BNA: Brand New Animal grafikája is nagyon tetszett nekem :P
13/15 anonim válasza:
az AOT-nak is tetszett a grafikája :)
14/15 anonim válasza:
Demon Slayer,Mushishi,Fire Force lenyűgöző háttereket tudnak alkotni.
15/15 anonim válasza:
Hát az AOT-nak mindene van csak szép grafikája nincs. Legfeljebb az első évadnak van egy konzisztensen szép grafikája. A második évadról ordít, hogy spóroltak. A harmadik évadban voltak nagyon látványos és szépen megrajzolt részek, meg voltak hihetetlen csúnyák is (szintén spóroltak a látványosabb részekre)
Kimi no Nawa-nak nagyon szép grafikája van. A Neon Genesis Evangelion-nak is, pedig az csak 1995-ös, de így is simán veri a mai látványshouneneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!