Szerintetek melyik a 10 legszebb grafikájú, legjobban kinéző játék?
Mivel manapság nagyon kevés játék érdekel, így lehet nem épp a legmodernebb és legszebb játékok lesznek a listán.
1. GTA V
2. Crysis 3
3. Life is Strange*
4. Tomb Raider (2013)
5. Mafia II
6. Metro 2033
7. GTA Vice City*
*:
Life is Strange: Bár nyilvánvalóan nem arról híres, hogy milyen élethű, és milyen kegyetlen megoldások vannak benne, engem iszonyatosan megfogott ez a festett-rajzolt világ, mivel nagyon beleillik a játék atmoszférájába. Emellett DirectX 9-re épül, és az Unreal Engine 3 motor van a játék alatt, tehát tényleg kihozták az akkori technikából amit csak lehetett.
GTA Vice City: Manapság már kifejezetten rondának tartják sokan, de mikor megjelent, nem győztük a haverokkal az állunkat keresni, annyira jó volt összhatásra. Emellett itt is igaz, hogy nagyon beleillik a játék hangulatába az a grafika. Láttam anno egy amolyan remake próbálkozást (amit végül leállítottak), ami a GTA 4-ben is használt Rage motorra épült volna, de messze nem volt olyan élvezetes szerintem.
Mi a "szép" definíciója? A legtöbbeknek ami élethű, az szép. Nekem meg:
Dragon Crown
Muramasa: The Demon Blade
Valkyria Chronicle
Odin Blade
Okami
Beyond Good & Evil
Journey
Flower
Limbo
Machinarium
Én csak 5 öt emelnék ki, ha azt is szabad:D
1: witcher 3
2:skyrim
3:life is strange (ezért amiért az első is írta, nagyon hangulatos, különleges és a maga nemében nagyon szép is)
4:gta5
5:bioshock (hangulat miatt szintén, nem feltétlenül csak a grafika miatt)
Nem is érdekel? De akkor miért válaszoltál a kérdésre.
Engem sem érdekel a baba-mama témakör, de nem is írok oda választ.:)
Nincs igazam?
1.Star Citizens (még készül)
2.No Man's Sky (még készül)
3.Shadow of Modor (full grafikán)
4.GTA 5
5.Call of Duty Advenced Warfare
6.Lego Jurassic World
7.Unturned (full grafikán)
8.Minecraft (shaders moddal)
9.League of Legends
10.Space Engineers
Én azért a Far Cry sorozatot mindenképpen feltenném a listára. Az 1. része volt az első nagy nyitott légterű FPS. a 2-3-4 pedig a fény játékok, fák közül előcsillanó nap, éjszaka és a tűz jelenetei miatt a mai napig az egyik legjobb.
A STALKER is mérföldkő volt bizonyos tekintetekben, pléne ha felrakja az ember az ilyen irányú grafikai modokat, akkor a mai gépeket is meg tudja izasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!