Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a top3 kedvenc animéd?

Mi a top3 kedvenc animéd?

Figyelt kérdés
Nekem a Danganronpa THH, a Hunter X Hunter és a Jibaku Shounen Hanako-kun :-)

2020. jún. 7. 19:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%

Versailles no Bara

Skip Beat!

Gankutsuou

2020. jún. 11. 13:41
 22/24 anonim ***** válasza:
74%

1. Boku no hero academia (bár valószínű, hogy ezzel kapcsolatban elfogult vagyok)

2. School live! (a karaktereink részben lolik, akiket ez zavar, azoknak nem ajánlom. De a története elképesztően tetszett, a kidolgozása, az, hogy nem ömlesztenek hirtelen mindent a néző nyakába hanem szépen lassan épül fel a történet. Hogy minden szereplő tökéletesen ki van dolgozva, mindegyik egyedi, igaz ez valószínű azért van, mert kifejezetten kevés szereplő van benne, így a készítőknek bőven volt ideje ki dolgozni a karakterek jellem vonásait. A története szórakoztató, klisé mentes és kiszámíthatatlan. Nem egy tömeg animéről beszélünk, emiatt nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, de attól még én imádtam.)

3. No game no life (szerintem ezt az animét meg nagyon senkinek sem kell bemutatnom).

2020. jún. 11. 16:19
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

1. Dororo/Naruto (csak a sima, a shippuden nem)

2. Hajime no ippo

3. Fairy Tail

2020. jún. 16. 19:24
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
#23-as vagyok, kifelejtettem a One punch man-t, életem egyik legjobb animéje
2020. jún. 16. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!