Hihetetlen, hogy pont mai a kérdés, miután vagy három-négy napja újra ezeken lógok, pedig hány éve már, hogy rájuk kattantam és el is felejtettem! :)
Szoros verseny nálam, de ha jobban belegondolok, nálam határozottan Totoro viszi az első helyet, szorosan utána Chihiro, amit Totoro csak azért előzött meg, mert Chihiro néhol túl para tud lenni, vele szemben Totoro nekem sokkal ártatlanabb és csak jó :) és a Vándorló palota is annyira a kedvenceim között van, hogy nem is érzem fairnek versenyeztetni a többivel, ahogy amúgy az összes többit is szeretem! :)
Uhhhh, A #1 Az biztos, hogy a Grave of fireflies
#2 Chihiro
#3 Mononoke
Igen, #2!!! Hogy is felejthettem ki Ariettit és a csenő manókat, pont azt láttam legutóbb, nem is olyan rég, még a héten és imádtam! :)
Bár azért az is igaz, hogy az én első hármasomat nem előzi be, még ha szoros is a verseny, szinte holtverseny, mert mindegyiket annyira szeretem!!! :D :D :D
Nehéz sorrendet felállítani... De ha muszáj lenne, akkor a TOP5:
1. Szentjánosbogarak sírja
2. Vándorló palota
3. Chihiro szellemországban
4. Totoro
5. A vadon hercegnője
Nagyon szeretem a többit is, de ezek voltak, amik igazán megérintett.
#8 Sírjunk együtt férfiasan ✌😅🤘
Szerintem nincs ember aki ne sírt volna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!