Milyen jó(minimum 8/10) animék vannak amik inkább a történetre fókuszálnak?
Linkelj listát!
Pláne, ha állítod, a legtöbbet már láttad. Plusz akkor képet kapunk, mit is jelent nálad a 8/10. Én például 1200 animéből 190-et értékeltem 8 pontra vagy jobbra, más meg 300-ból 250-et.
91 Days
Serial Experiments Lain
Juuni Kokuki
Tenkuu no Escaflowne
Fate/Zero
Seirei no Moribito
Kemono no Souja Erin
Wolf's Rain
Terra e... (TV)
3-gatsu no Lion
Psycho-Pass
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Monster
Gungrave
Ima, Soko ni Iru Boku
Berserk
Trigun
Kekkai Sensen
Ergo Proxy
Kino no Tabi: The Beautiful World
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series
Haibane Renmei
Assassination Classroom
Fullmetal Alchemist
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei
Monster
Juuni Kokuki
Wolf's Rain
Witch Hunter Robin
Trinity Blood
Arslan Senki
91 Days
Red Garden
Én a Blue Gendert tudom ajánlani. Főként a történetre fókuszál, mégha nehezen is észrevehető. Van kicsi romantika, mecha, akció, természetfeletti, futurisztikus, sci-fi, de főként a történet a lényeg. A sorozat a jobbik, a film kicist gáz szerintem, de a sztorit alakítja nagyon. Ha nem tetszik, akkor még ott van, ahogy írták már: FMA:BH, a sima FullMetal Alchemist, a Shingeky no Kyojin, a Kutetsu no Kabaneri <-(Bocs ha elírtam), Fractale,
{(Ghibli)->LaPuta, A vándorló palota, a Totoro, Chihiro,}, de ott van a szintén romantikus de a történetre fókuszáló Nausica, a szél harcosai vagy a Szél támad. A LaPutától már hosszú, filmeket írtam, de megéri rájuk nézni. A szentjános bogarak halála is, igaz az nem animeként kezdte, de animének ajánlom. A szb halála nem tartalmaz semmiféle harcot, de a második világháború alatt játszódik. A JinWo, farkas osztag is egy történetre fókuszáló anime filmalkotás, sorozatot nem nagyon tudok mondani ^-^ Remélem hasznos volt és találtál olyat ami érdekel ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!