Miért mondják az a tükörreflexesekről, hogy jobban fókuszálnak mozgó témákra, mint a MILCek?
Talán mert jobban szeretnek igazságot állítani, mint nem? :D
Köszönöm a választ!
Még 1 Kérdés: Mi a véleményed az 1es válaszolóról?
Mert abban tökéletesen igaza van, hogy nem lehet pofán verni, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhová be kell írni valami ostobaságot amit az elmécskéje éppen kifosott...:(((
Senki sem állította, hogy lassan fókuszálnak. A kérdés, úgy szólt, hogy jobbak-e mozgó témára, és igen.
Nem hiába használnak döntő többségben még mindig tükörreflexes gépeket a sport-, riport-, hírügynökségi fotósok.
Gyerekek én nem vagyok a Pana fogadatlan prókátora.
Most szerintem a fullframés riporter gépeket nem kéne ide keverni.
Azt javaslom, hogy akinek kétségei vannak egy gépet illetően, az keresse fel a youtube csatornát és ott győződjön meg a kiválasztott gép videós képességeiről.
Ha pedig a fotó minőségéről szeretne tájékozódni akkor arra ott a JuzaPhoto és/vagy a Flickr.
Hát, nem tudom, az én tapasztalatom szerint a riportergép autofókusza nem számottevően gyorsabb, mint az olcsóbb kategóriáké - elvégre, legalábbis Canonnál, a motor az objektívet tekeri.
Egyébként a valóság azért árnyaltabb, mert a Sony a millió körül már tud valamit nyújtani, itt írnak az autókókuszról:
onnantól kezdve valóban csak az a baj, hogy a Canonnak és a Nikonnak egy-egy tehervagonnyi objektívje van, a többinek meg együtt sincs egy tyúkólnyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!