Kevesen tudjuk, de Bakurát megöli Pegazus az eredeti japán mangában a párbajszigetes részek vége felé. Az adaptált amerikai mangában is ugyanígy tesz? Olvasta valaki? Ezen csak az animében változtattak?
Figyelt kérdés
Apropó... Bakurához mikor került az Ezeréves nyaklánc?2020. ápr. 12. 22:14
1/2 anonim válasza:
Bakura úgy kapja az Ezeréves nyakláncot az apjától. Legalábbis az animében. De szerintem a mangában is. Az apja, amikor Egyiptomban járt, ezt hozta neki. Így került hozzá még gyerekkorában.
A mangát még nem olvastam, de most ez lesokkolt! Imádom Bakurát! T_T
2/2 anonim válasza:
Az 1-es vagyok. Nem öli meg Bakurát, csak Bakura egy időre elveszti a lelkét, amit Yugiék segítenek neki visszaszerezni. De addigra Yami Bakura átveszi a mi Bakuránk helyét. Aztán végül ugye sikerül Bakurának visszaszerezni a testét, Yami Bakura meg visszakerül a nyakláncba. Most olvastam utána. Sehol nincs olyan, hogy Pegazus megöli Bakurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!