Animesek! Az elmúlt 4-5 évben melyik anime sorozatok voltak a legjobbak szerintetek?
Sziasztok !!!
Itt inkább a személyes véleményekre vagyok kíváncsi, nem ilyen statisztikák által kimutatott dolgokra amiket nagyrészt japánok töltenek ki.
Leírom hogy kb mire is gondoltam:
Legjobb animek ( szerintem )
1. Nanatsu no Taizai
2. Boku no Hero Academy
3. Shield Hero
Ha csak egy külön évadot emelnétek ki az animeből mert a többi már gyenge volt az is ér :D
Akkor úgy veszem, hogy 2015-2019 között, mivel 2020 első szezonja még csak most kezdődött.
•••2015•••
Mobile Suit Gundam: The Origin
Ninja Slayer From Animation
Hibike! Euphonium
Death Parade
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
One Punch Man
•••2016•••
JoJo no Kimyou na Bouken Part 4: Diamond wa Kudakenai
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
3-gatsu no Lion
Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai
•••2017•••
Little Witch Academia
Made in Abyss
Mahoutsukai no Yome
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon
•••2018•••
JoJo no Kimyou na Bouken Part 5: Ougon no Kaze
Violet Evergarden
SSSS.Gridman
Sora yori mo Tooi Basho
•••2019•••
○ Ebben az évben leginkább csak jobb híján kerültek be, nem nagyon jött ki semmi igazán jó.
Yakusoku no Neverland
Dororo
Vinland Saga
Filmeket kihagytam, csak sorozatot írtam, nem tudom filmek is érdekelnek-e.
Hát nekem nagyon bejött, ahogy az Another bemutatta azt, hogy kritikus helyzetben az ember agya mennyire el tud borulni csak hogy menteni tudja a saját életét, nagyon tanulságos, és érdekes sorozat. Ezen kívül rövid úgyhogy egyszerű volt megnézni. :D
Aztán ott van a Naruto Shippuuden. Tény és való hogy ba**ott hosszú :), de az is nagyon jól megnyilvánul benne, hogy az életben minden akarat, és kitartás kérdése, nagyon jó sorozat.
Harmadik anime ként a közismert dragon ballt mondanám, abból is a dragon ball supert. Az elég jól lejött, hogy minden a látványra, és a kb 40 részén keresztül tartó harcokra ment ki, de hát szerintem ezért szeretik sokan a sorozatot. (Azon kívül Son Goku szerintem a legjobb anime karakter a világegyetemben :D, és nagyon pozitív, hogy az ő szinkron hangját egyszer sem változtattak meg, így sokkal szerethetőbb figura).
Na, ennyi lenne, kicsit hosszú lett, nem tagadás, de hát a gyakori kérdésekre írni szeretek, nem bebofogni kemény fél sornyi válaszokat. :D
Az 1. listájához pár plusz:
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Youjo Senki
Cihayafuru
Kono oto tomare
Just Because!
Charlotte
Orange
Re:Zero
GATE
Sidonia no kishi [bár lehet az 1. évad korábbi, de asszem a 2. 2015-ös.]
MSG/KSG[ahogy tetszik] Tekketsu no orphans
91 Days
Grand Blue
Demi-chan wa kataritai
Bubuki/Buranki [Okay ez már azért nem a "legjobbak", de azért elég érdekes.]
Ushio to Tora
Golden Kamuy
Work! [Az 1. évad régebbi szerintem de szerintem az elmúlt 5 évben volt kint évad belőle.]
Goblin slayer
Prison School [Okay ez van olyan kretén mint a Grand Blue. :D Szóval csak saját felelősségre.]
Piano no mori
Inuyashiki
Kino no tabi
Kuromukuro
Hai to Gensou no Gurimugaru
Sakurada Reset
Dimension W
Cop Craft
Mugen no Juunin
Drifters
Angolmois: Genkou Kassenki
Meg mégvan 1 csomó baromi jó.
5 év alatt hát ha szezononként csak a top 3 anime-t vesszük az már kapásból 60 szóval van miből válogatni. :D
Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These
Yakusoku no Neverland
Hai to Gensou no Grimgar
Noragami
Kanata no Astra
3-gatsu no Lion
Vinland Saga
Mob Psycho 100
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series
Made in Abyss
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
Sora Yori mo Tooi Basho
Shingeki no Bahamut - csak az 1. évad
Kokkoku
91 Days
Kekkai Sensen
Furcsa hogy az Attack on Titan-t nem írtátok :D Akkor még sem akkor hype veszi már körül az animet mint az 1-2 évad után ?
Naruto Shippudent végignéztem és a Shounen kategóriában nem véletlen top 3, zseniális karakter fejlődések és csaták is.
Remélem még mások is írnak majd kíváncsi vagyok az ő listájukra is :)
Dehogy furcsa.
Azt írtad hogy JÓ hova tovább a LEGJOBB anime-ket írjuk az elmúlt 5 évből. :D Mit keresne egy ilyen listán egy anime ami annyit tud hogy jól néz ki és jó a zenéje? :D Ennyit a Guilty Crown is tud mégis az Oosama Game után a 2. legszrabb anime amit valaha láttam.
Naruto... oh :) Here we go again... asszem ma le megyek 57%-ra... :D A Naruto produkciós minősége hát... voltak szebb rajzaim a gimnáziumban pedig csak humánra jártam és nem művészeti tagozatra. :D A története meg... tudnék mondani ált. iskolás oszt. társ csajt aki jobb plotot írt a könyvéhez 14-18 évesen. :D
Mert általában nem a legjobb, legminőségibb, vagy legkreatívabb animék, sorozatok, filmek, könyvek, stb, a legnépszerűbbek. Hanem a közepesek, a könnyen befogadhatóak, a leglátványosabbak, polgárpukkasztóak, amit széles körben el lehet adni.
Kivétel mindig van.
2015:
Ansatsu Kyoushitsu
Death Parade
Kamisama Hajimemashita 2
2016:
Boku dake ga Inai Machi
Danganronpa 3
Watashi ga Motete Dousunda
2017:
Shingeki no Bahamut: Virgin Soul
Youkoso Jitsuryoku
Kakegurui
2018:
Bunny Girl Senpai
Kakuriyo no Yadomeshi
Goblin Slayer
2019:
Boogiepop wa Warawanai
Babylon
Beastars
"hogy jól néz ki, meg jó a zenéje azért NAGYON durva túlzás"
Ezzel nagyon egyet értek. Tényleg túlzás, hogy jól néz ki. Annyira nagyon nem is néz ki jól. Technikai szempontból az átlagnál kevesebb az elnagyolt frame, de tartalmi szempontból nem ad semmi különlegeset. Egy átlag Bones anime összképet tekintve sokkal jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!