Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az elmúlt egy évből tudnátok...

Az elmúlt egy évből tudnátok figyelemre méltó animéket ajánlani?

Figyelt kérdés
Mostanában nem volt időm szezonosokat nézni, de szeretnék képben lenni a mostani jobb vagy népszerűbb animékkel. Szóval szerintetek mi vilt kiemelkedő az elmúlt időszakban a szezonosokból?

2017. jún. 28. 23:41
 1/6 lehiye válasza:

Ezek a jobb 2017-es animék

Hirtelen csak ennyi jutott az eszembe

Fukumenkei noise

Boku no hero academia S2

Sin nanatsu no taizai

Boku no hero academia

Strike the blood ova

Ajin S2

Saga of tanya the evil

2017. jún. 29. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Yuri on ice. Ha népszerűséget nézünk, az egyik legnépszerűbb volt tavalyról és szerintem megérdemli, mert tényleg nagyon jó:)
2017. jún. 29. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Bungou Stray Dogs - két évada van, nagyon jo kis anime :) Egy különleges képességekkel bìrò nyomozòcsapat àll a középpontban. Nekem Dazai a kedvencem, mert folyton feldobja a hangulatot.
2017. júl. 9. 16:54
 4/6 anonim válasza:
Boruto, konosuba 2.évad
2017. júl. 10. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Elmúlt szezonok.. EEhhh, nagyon gyér volt mostanában a felhozatal.

Amit élveztem az a Drifters, a Mob Psycho 100 és a One Punch Man. Shingeki is egész jól alakul mostanában, kezdd el ha még nem volt hozzá szerencséd (mondjuk ezt kétlem).

Elég gáz, de az elmúlt 5 szezonból kb ennyit tudok mondani ami úgy tényleg kiemelkedőbb volt bármilyen téren...

Filmekből viszont született pár jó alkotás, a Bakemono Ko, Kimi no Na Wa, mega Koe no Katachi, ezekbe érdemes belenézni

2017. júl. 11. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek tavaszi szezonosok, én is most jutottam el odáig, hogy a mostaniakból szemezgeseek. Ajánlani tudom a Fukumenkei Noise-t, ha szereted a rock zenét és az érzelmi drámákat, vagy a The king's avatar-t, igaz ez egy kínai anime, szóval kicsit fura megszokni a japán után, olyasmi, mint a SAO, csak egy kicsit komolyabb. Mind a kettő 12 részes
2017. júl. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!