Seggitsetek Animések! Van olyan anime emitől helyre jövök?
Figyelt kérdés
Szóval, Most fejezte be egy animét és most minden erőm elment és azon gondolkodok hogy hova tovább egy 30 perce. Adjatok plíííz valamit ami nézhető és szerettek.
Köszöni egy otaku.
2019. dec. 8. 19:20
11/14 A kérdező kommentje:
Áhh köszönöm szépen mindenkinek. Szépen sorban megnézem őket. Mellesleg fiú vagyok (#3-7-8)
2019. dec. 10. 18:51
12/14 anonim válasza:
Átérzek a fájdalmadat, de ilyenkor mindenki jobban jár, ha leírod, hogy mit néztél. Hasonló animével könnyebb betölteni az űrt. :D
Én ezeket soroltam a kedvencekhez, ha gondolod, nézz szét köztük.
13/14 anonim válasza:
Nincs. Félreértés ne essék, nem azért mondom, mert animés vagy és szimplán be akarok szólni.
14/14 anonim válasza:
Watamote szerintem nagyon jó anime.Tomoko hihetetlen béna.Szomorú de néhol magamra ismertem :D Én most jelenleg a Boku dake ga Inai Machit nézem és eddig nagyon érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!