Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Seggitsetek Animések! Van...

Seggitsetek Animések! Van olyan anime emitől helyre jövök?

Figyelt kérdés

Szóval, Most fejezte be egy animét és most minden erőm elment és azon gondolkodok hogy hova tovább egy 30 perce. Adjatok plíííz valamit ami nézhető és szerettek.

Köszöni egy otaku.

2019. dec. 8. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Ninja Scroll a kedvencem.
2019. dec. 8. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Yu yu hakusho - A szellemfiú

Van magyarul is, angolul is.

Nagyon klassz, fiúk-lányoknak is egyaránt tudom ajánlani, mert nekem lányként nagyon tetszett, nagyon jó kis harcok vannak benne, humoros is, romantika is van némi benne, nagyon izgalmas a sztorija is. :)

2019. dec. 8. 22:57
 3/14 A kérdező kommentje:

Még, még, még!!!

Sajnos ezeket már láttam.

2019. dec. 9. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Steins;Gate
2019. dec. 9. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Berserk. Rohadt jó hangulatú remekmű. Erről mintázták a Dark Souls videójátékokat és a Trónok harca is ebből merített. A főhős az egyik legszimpatikusabb karakter valaha! Indavideón fent van az összes rész felirattal.
2019. dec. 9. 17:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen igen. mind a kettő kegyetlen jó. Sajnos mind kettő megvan. :(
2019. dec. 9. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Kailedo Star-t:) Nekem tetszett; ilyen kellemes, színházi, csajos anime, nem tudom, te fiú vagy-e, vagy lány, de lehet, hogy ez nemtől függetlenül jó, csak azt tudom, hogy nekem lányként tetszett; hátha fiúknak is bejön:) Szóval szerintem klassz ez is pl (Amúgy nem ismerek túl sok animét, de ezt is pl merem ajánlani, mert tudom, hogy jó:))

Vagy pl akár esetleg Sámán király-t nemtudom, ismered-e, mert ha nem, akkor azt is ajánlom;

Vagy például a sima Yu-gi-oh-t, na, az is tök jó:):):) Az első sorozat, amelyikről azt mondták, hogy eredetileg reklámnak készült a kártyákhoz, na, én azt végignéztem anno, amikor ment a tv-ben, és nagyon tetszett az is szintén. :):)

2019. dec. 10. 00:16
 8/14 anonim ***** válasza:
2. és 7. vagyok, nem tudom, tudsz-e angolul, de öcsém pl egy olyan oldalon néz animéket, hogy My anime list, és akkor asszem ott is van ilyen anime-értékelés, hogy kinek hány pontosra tetszett; meg pl öcsém mondta, hogy neki az egyik haverja az ő listájáról válogat, hogy ami pl öcsémnek tetszett, azokat ő is megnézi; és ezek úgy vannak, hogy öcsémet pl angol felirattal szoktam látni, hogy nézi; nem tudom, tudsz-e angolul. (Szerintem amúgy, ha kicsit is tudsz, de még akkor is a felirat által is lehetséges fejlődni, hogy új szavakat, kifejezeséket tanulsz, tehát még akár arra is lehet jó, ilyen fejlesztő hatású.) Ha meg viszont nem angolos vagy,akkor nem tudom, milyen nyelvű animés oldalak vannak még, de pl szal itt is lehet válogatni, nézelődni ilyeneket.
2019. dec. 10. 00:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vinland Saga: hasonló a Berserkhez, és most fut
2019. dec. 10. 00:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Többet is ajánlhatnék de garantált megoldás:

Grand blue

Ki fogod nevetni a rossz hangulatod magadból.

2019. dec. 10. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!