Seggitsetek Animések! Van olyan anime emitől helyre jövök?
Szóval, Most fejezte be egy animét és most minden erőm elment és azon gondolkodok hogy hova tovább egy 30 perce. Adjatok plíííz valamit ami nézhető és szerettek.
Köszöni egy otaku.
Yu yu hakusho - A szellemfiú
Van magyarul is, angolul is.
Nagyon klassz, fiúk-lányoknak is egyaránt tudom ajánlani, mert nekem lányként nagyon tetszett, nagyon jó kis harcok vannak benne, humoros is, romantika is van némi benne, nagyon izgalmas a sztorija is. :)
Még, még, még!!!
Sajnos ezeket már láttam.
Nézd meg a Kailedo Star-t:) Nekem tetszett; ilyen kellemes, színházi, csajos anime, nem tudom, te fiú vagy-e, vagy lány, de lehet, hogy ez nemtől függetlenül jó, csak azt tudom, hogy nekem lányként tetszett; hátha fiúknak is bejön:) Szóval szerintem klassz ez is pl (Amúgy nem ismerek túl sok animét, de ezt is pl merem ajánlani, mert tudom, hogy jó:))
Vagy pl akár esetleg Sámán király-t nemtudom, ismered-e, mert ha nem, akkor azt is ajánlom;
Vagy például a sima Yu-gi-oh-t, na, az is tök jó:):):) Az első sorozat, amelyikről azt mondták, hogy eredetileg reklámnak készült a kártyákhoz, na, én azt végignéztem anno, amikor ment a tv-ben, és nagyon tetszett az is szintén. :):)
Többet is ajánlhatnék de garantált megoldás:
Grand blue
Ki fogod nevetni a rossz hangulatod magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!