Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tükör klónok? Oda írom a kérdést

Tükör klónok? Oda írom a kérdést

Figyelt kérdés
Gyerekkoromból rémlik egy mese, amiben elátkoztak valami tükröket és ha valaki beléjük nézett, abból a tükör klónt készített. Csak az átok készítője nem átkozódott meg. Arra is emlékszem hogy a csizmás kandúrral együtt vette meg nagymamám. Egy cd-n volt. Rákerestem a csizmáskandúrra és valami animét találtam aminek az aljára oda volt írva hogy black mirror. De ez csak a kiadó neve. Mindenesetre ha valaki felismeri ezt a mesét, akkor írja le a címét, mert szívesen megnézném...

2019. dec. 7. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem hogy a Búj Búj szellem c. animében volt valami hasonló resz

Meg még a Monster High 13 kívánságban is volt valami hasonló resz

2019. dec. 8. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem az. Most vettem észre hogy feltettem e kérdést, de még mindig érdekelne a címe ennek a valaminek. Ez csak egyetlen egy film volt nem sorozat.
2021. júl. 16. 00:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és még valami eszembe jutott: az átkot úgy lehetett feloldani hogy két tükröt egymás felé fordítottak és csináltak velük valamit
2021. júl. 16. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csizmás kandúr is anime volt a CD-n, lehet hogy ez a 80as években készült Grimm legszebb meséi anime. Bár nem tudom, melyik rész.

Egyébként én is a Búj Búj szellemre tippelnék. Abban konkrétan ez volt. A tükörszellek lekopizzák az embereket, és csak úgy lehet őket elűzni, ha szembe fordítanak két tükröt és a felnyíló átjáró elnyeli a tükörszellemeket.

2022. márc. 3. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet megnézem ezt a búj búj szellemet, mert hasonló a tematikája tényleg, viszont ez a cucc állatszereplős volt, néhány emberrel, kb 2 vel, és asszem valami macska, vagy madár kétszereződött meg először. De lehet tényleg erről az animéről akarták koppintani, mert ez csak valami extrák mappában volt megtalálható az adott cd-n, az meg lehet nem eredeti alkotás. Bár a csizmáskandúr is egy adaptáció, na mindegy.
2022. ápr. 16. 00:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült megtalálnom... Akit érdekel, a neve: "wunschpunsch, a varázskoktél". Az első és a negyedik válaszolónak köszönöm, hogy írta a búj búj szellemet, mert az alapján sikerült meglelnem ezt a mesét...
2022. ápr. 23. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van a félreértés, ami miatt rosszul tippeltünk. A Varázskoktél nem anime (német-francia-kanadai koprodukció). De örülök, hogy meglett végül.
2022. ápr. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!