Mi a véleményetek a Black Mirror című sorozatról?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé túlértékelt. Minden részben van egy vagy több logikai bukfenc, és azért láttunk már jobb disztópiákat. Nyilván az is hozzátesz a nézettséghez, hogy azért nagy nevek is feltűnnek benne, pl. Miley Cyrus, vagy marveles színészek, pl. Hayley Atwell, Letitia Wright, vagy Daniel Kaluuya (aki tényleg jól játszott). Emelett azért jó érzés, ha az ember elmondhatja, hogy nem csak Jóbarátokat néz, hanem ilyen komoly szériákat is. Én pl. a Mr. Robotot sokkal színvonalasabbnak és kidolgozottabbnak tartom, csak hát Rami Malek mégse annyira húzó név, Christian Slaterre meg egy másik korosztály emlékszik. Ti mit gondoltok?2019. aug. 23. 16:30
1/3 anonim válasza:
Az elején formabontó, ütős, más volt mint az addig bármi más, de az utolsó részek eléggé laposak lettek. Sajnos kifújt.
2/3 anonim válasza:
Jól indult, de a harmadik évadot már nem tudtam végignézni. Ötletből teljesen kifogytak, minden rész vagy "a jól bevált recept", vagy valami iszonyat baromság. Az álag tévénéző agyi színvonalát célozza.
3/3 anonim válasza:
Én ma néztem meg a Játéktesztről szóló részét (egészen pontos címét most meg nem mondom, nem memorizáltam).
Nagyon durván megrázott a vége. Nekem nagyon nagyot ütött, de tényleg. Mellbe, kíméletlenül.
Utána egy jó 10 percig csak csendben gondolkoztam, le voltam döbbenve.
Sok-sok filmet megnéztem már én is, de egy kezemen meg tudom számolni, hány hatott így rám.
Reménykedem, hogy ezentúl a hívásaimat máshogy fogom kezelni. Még ha azok kényelmetlenek is lesznek nekem időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!