Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas leszbikus vagy bi lányok összejönnének nagyon alacsony lánnyal?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 17:43
11/19 anonim válasza:
Én 160 cm "magas" vagyok. Szeretem a nálam alacsonyabb lányokat, akkor magasnak érzem magam... 😃
12/19 anonim válasza:
Párom és köztem van 10 cm, de szerintem ezzel semmi baj nincsen, nem a magasságáért szeretem, szóval akar több is lehetne.
13/19 anonim válasza:
166 cm vagyok és az egyik eszem 185-6 körül volt, engem nagyon zavart, hogy nálam sokkal magasabb volt...
14/19 anonim válasza:
En 170 vagyok, barátnőm 180,es ot nem zavarja ez a 10 cm.
15/19 A kérdező kommentje:
De én nem csak 10 centi különbségre gondoltam,hanem 170-180 körüli vagy annák is magassbb lányokra.
Az már nálam 20-30 centi lenne
2019. júl. 23. 21:04
16/19 anonim válasza:
Zavar. Ennyi...van akinek nem tetszenek a barna hajúak. Nekem ezzel van bajom.
Persze túltudok lépni rajta,de...
17/19 anonim válasza:
Simán,nem számít a méret,itt sem!:)
18/19 anonim válasza:
Ennyi beteg, perverz állatot?! Genetikai hulladékok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!