Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valóban vonzódtok a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vonzódtok a fiús barátnőtökhöz?

Figyelt kérdés

A kérdéssel nem szeretnék senkit megbántani csak, mivel a leszbikus nők a nőkhöz vonzódnak:

Miért vannak együtt egy olyan lánnyal, akinek az alkata vagy a külseje esetleg a viselkedése nem nőies?

18/L

2019. júl. 17. 17:25
1 2
 1/12 he84 ***** válasza:
100%
Kissé fura kérdés. Mert attól még a fiús nő is ugyanúgy nő, nincs pénisze és mert a személyisége is lehet vonzó.
2019. júl. 17. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ritka az olyan fiús lány, akinek az alkata, külsője, viselkedése közül egyikben se lehetne felfedezni nőiességet.

Egyébként is relatív, mi számít fiúsnak.

Nem sminkel? Laza cuccokat hord? Rövid a haja? Vagány? Udvarias a nőkkel?

Fejtsd ki kérlek, mire gondolsz.

2019. júl. 17. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Én értem a kérdezőt... Láttam már olyant, hogy egy nőies nő volt egy olyan nővel akinek rövidre volt nyírva a haja, férfi ruhákat hordott és direkt mélyítette a hangját mikor beszélt, nem mellesleg pedig férfi néven szólítatta magát...
2019. júl. 17. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ezt kérlek szépen transzneműségnek hívják.

Itt most fiús leszbikus lányokról volt szó, nem pedig transz férfiakról.

2019. júl. 17. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

Micsoda egy alpári, tapintatlan és szexista kérdés, ráadásul a saját nemeddel vagy szexista, külön gratulálok hozzá.

Egyébként ki mondja meg, hogy nőknek hogyan kell kinéznie, viselkednie, öltöznie? Meg miért kéne úgy?

Aki meg férfi néven szólíttatja magát, meg ágyban is csak férfi szerep, ők meg transznemű fiúk, és ott jogos a kérdés... de amúgy...

2019. júl. 17. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Nem attól nő valaki, hogy hosszú haja van, sminket ken magára, és 10 centis magassarkúban topog mindenhova.

Nem a feminitáshoz, meg a felesleges, idióta nemi szerepekhez vonzódom, hanem nőkhöz,igy természetesen tudok vonzódni olyanokhoz is, akik nem úgy néznek ki mint kylie jenner és a milliónyi instagramos klónja. Persze vonzóak ők is, és nincs is bajom velük (nem az volt a célom hogy leszóljam őket) de azért vonzóak, mert nők, és nem azért, mert a h&m női részlegéről öltöznek.

2019. júl. 17. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
szerintem tök reális kérdés, ugyan így vagyok ezzel, hogy mivel nekem a férfiak jönnek be, így a férfi legyen férfi, ne egy nyávogó pincsi, senkit nem akarok megbántani, de falra mászok a dísz*uziktól
2019. júl. 17. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Kedves utolsó.Leszbikus kategória.

Nos én fiús vagyok.Azt mondják a viselkedés tetszik meg először.Az pedig hogy külsőre így öltözködöm az nem jelenti,azt hogy az ágyban ne női nemi szervem lenne,ők nem fiúnak látnak, hanem nőnek akinek ez a stílusa.

2019. júl. 18. 06:06
 9/12 anonim ***** válasza:
18%

A nők elenyésző %-a igazi leszbikus. Az a csoport akit lipstick leszbikus névvel illetnek. Pedig valójàban rajtuk kívül nincs másféle LESZBIKUS. Úgyhogy inkább Real leszbikusoknak kéne őket hívni. Tehát, ők semmi vonzót nem fognak találni egy pasinak kinéző nőben.

A többi nem tisztán leszbikus. Vagy kissebb-nagyobb biszex,vagy erősebben-gyengébben látens biszex,esetleg látens heteró,aki a férfias külsőre nedvesedik, de kell neki a "női" figyelem,tisztelet adás, így megoldja egy minarral. Pánszexel is szép számmal előfordulnak.

Szóval ez a "személyisége fogott meg" meg a "a férfiing alat nő,és nincs farka" egy ordas kamuszöveg. Aki külsőtől függetlenül személyiségre izgul az pánszex, és ennyi erővel egy kan személyisége is megtetszhet neki a kanos külső mögött.

2019. júl. 18. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
#9-es: Hogy lehet ekkora nagy ordas f*.szságokat összehordani?..
2019. júl. 18. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!