Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem tartom magam leszbikusnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartom magam leszbikusnak, de?

Figyelt kérdés
Egyből megérzem, ha valaki az? Már nem egyszer fordult elő, hogy egy leszbikus lánynak tetszettem meg. Az egyikkel még flörtöltem is (?) és nem zavart. Nem is értem magam. Barátom még nem volt, és nem is jön be úgy senki. Valaki volt már ilyen helyzetben?

2019. júl. 7. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Korod?
2019. júl. 7. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy "nem zavart" a flört? Éreztél valaha vonzalmat lányok iránt?
2019. júl. 7. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem probalj meg leszbikusokkal beszelni es meglatod h mit erzel vagy mit nem, ehhez ido kell. Szerintem mindenki atesik ezen. 22/L/L
2019. júl. 8. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen voltam, és vagyok is hasonló helyzetben mostanában is.

Szoktál álmodozni arról, hogy leszbikus kapcsolatod van? Ha nem, akkor nem vagy leszbikus.

2019. júl. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!