Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy minden szempontból vonzó nővel, akivel nagyon jól halad előre az ismerettségünk. Viszont drogfüggő. Mit tegyek?
Úgy látom elég durva szinten van már a függősége, de ő ebben nem lát semmi rosszat. Minden más tekintetében nagyon szimpatikus a személyisége,nagyon jól megértjük egymás,csak ez a problémànk van.
27/N,és 33/N
Ujjujj... az pénzbe is kerül, és zsarolható is vele.
Szóval csak okosan!
#3: te annyira bölcs vagy. 1: 0 a hülyeséget beszélés javára
Amint meg tudod bolondítani magaddal, nem kell neki szer. De ez rajta múlik, hogy nála kié a prioritás serlege. Mert ha az nem te vagy, akkor talán mégsem ez lesz életed kapcsolata és bocs, de azt mondom , hogy akkor ez időpocsékolás.
“Amint megtudod bolonditani magaddal,nem kell neki a szer”
Barcsak ilyen egyszerű lenne. Ha már lövi magát,ott már nem az a szint ,hogy jajj elszivtam par fuves cigit,de a parom kedveert leteszem...az már súlyosabb annál. Plane ha ő maga nem is látja ezt rossz dolognak,ugy nem tudom mennyire érdemes kezdeni vele. Szemely szerint én nem tudnék ez miatt egyutt lenni vele
Továbbra sem értek egyet ezzel. Vitatkozni pedig nem szeretnék. Az a te véleményed, ez meg az enyém.
Pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!