Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban lelki sérüléseket és bántalmazásokat kaptam leszbikus lányoktól, szeretnék a régi rossz emlékek helyére pozitív, kellemes élményeket tenni, hol tudok barátkozni leszbikus lányokkal? 26F
Miért erőlteted tovább ezt a dolgot?
Nem jöttél még rà, hogy a leszbikus nők, utàlják a ferfiakat, mert mindenben azt látják, hogy a pasik meg akarjàk dugni őket?
A leszbikus nőket hagyd meg maguknak, külön kategória....
Kétlem hogy a szihomókus így kiadta neked házinak hogy kivel haverkodj.
Az igazi barátság közös érdeklődési körre, hasonló személyiségre, közös programokra épül.
Ha egy meleg mondja azt, hogy lmbt+ emberekkel szeretne barátkozni az más tészta. Te nem a hozzád hasonlók barátságát keresed hanem valami általad elképzelt mumust szelidítenél.
Nekem is volt állati ronda balhém egy fekete hajú lánnyal, hívjuk Rozinak az anonimitás kedvéért. Még ha a probléma ezek körül fakadt volna, akkor sem az a megoldás hogy nekem fekete hajúakkal vagy rozikkal kell barátkoznom.
A probléma forrása az, hogy Rozi egy fašzkaląp, de ennek semmi köze Rozi nevéhez vagy hajszínéhez.
Persze az emberi agy próbál védeni, keresi azokat a vizuális ismertető jegyeket ami alapján jó előre felismered a Rozikat. Ezek viszont fals megfigyelések és józan ésszel tudod mérlegelni hogy rosszul következtetsz.
Neked ezt a reality check-et kell megtanulnod, ahhoz, hogy roziságtól függetlenül tudd mérlegelni hogy milyen ember az akivel megismerkedsz éppen.
Ha nem tudsz elvonatkoztatni, akkor szeritem kár erőltetni a dolgot, mert ha te eleve sündisznó pózban kezdessz egy barátságot, annak nem lesz jó vége.
Az én véleményem az,h Téged vonzanak a leszbikus lányok. Ezzel a kamu szöveggel akarod,h leszbi lányok keressenek Téged. 😂😂 Jobb lenne,ha csak simán elkezdenél végre csajozni!!!
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!