Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mik az előnyei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik az előnyei annak, ha valaki leszbikus?

Figyelt kérdés
Leszbikus lányok válaszát, saját véleményét, tapasztalatait várom. Írhattok bármilyen élethelyzetről, témáról, amiben úgy érzitek előnyös, hogy nőként a nőkhöz vonzódtok.

2019. jún. 22. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Tudom leszbikusokhoz szólt a kérdés, de bátorkodom biszexuálisként válaszolni. A férfiakkal nekem személy szerint mindig több gondom volt párkapcsolati téren. Szóval ezt felhoznám mint pozitív érv.
2019. jún. 22. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szeretnélek titeket megkérni arra (akire vonatkozik!), hogy ne a férfi nemhez mérve vizsgáljátok a témát. Olyanokra gondolok például, hogy "a nők sokkal puhábbak és érzékenyebbek, mint a durva és büdös férfiak" Szóval nem arra vagyok kíváncsi, hogy a nők miben jobbak és vonzóbbak a férfiaknál számotokra. Remélem érthető a kérésem. Ezt tényleg csak azoknak üzenem, akik hajlamosak ebből kiindulni. Köszönöm!
2019. jún. 22. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló, köszönöm a válaszod, de most kifejezetten csak leszbikusok véleményére lennék kíváncsi. Érthető, hogy biszexként viszonyítasz a férfiakkal való kapcsolataidhoz.
2019. jún. 22. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ilyet mondani. Hátránya annál több van, hiszen egyrészt nincs joga annyi joga egy leszbikus párnak, mint egy heterónak. (házasság, örökbefogadás stb)

De nem erről szól a kérdés. Előny? Egyáltalán van? Talán barátság esetén. Mikor elmondtam a hozzám közelállóbb személyeknek, és láttam, hogy így is elfogadnak, akkor úgy éreztem még közelebb kerültem így az illetőhöz, egy ilyen dolog megosztása után. Azt hiszem ehhez egy olyan fajta bizalom kell, ami nem egyik napról a másikra lesz meg, és ezt a másik fél is tudja szerintem, heteróként is.

Ez bármilyen komolyabb titok esetén meg van. De más pozitívumot nem tudok külön kiemelni. És nincs is erre szükség szerintem, hiszen úgy gondolom, hogy az a leszbikus, aki elfogadta magát, azt kárpótolja minden egyes hátrányért, amikor egy másik lány viszont szereti őt.

2019. jún. 22. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kéretlen teherbeesés.
2019. jún. 22. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Akkor mihez mérjük az előnyöket??

Amúgy, de bizony:

A nők szépek,ápoltak,puhák - a férfiak csúnyák,ormótlanok,formátlanok.

A nőknek szép selymes,sima a bőrük - a férfiaké fénytelen,kráteres,pattanásos,ragyás.

A nőknek formás,törékeny alakjuk - a férfiak vagy mint a két ajtós szekrények vagy mint a boroshordók(fejre és hasra)

A nőknek szép,vonzó,illatos vaginájuk van - a férfiaknak meg egy döglött kígyó szerű valami lóg ki a testükből.

A nők érzékenyek,romantikusak - a férfiak durvák,ösztönösek

A nök a szerelmet,az érzelmeket tartják fontosnak - a férfiak csak ba szni,ba szni, és ba szni akarnak,emellett nagy érdekli őket még a ba szás.

A nőkkel beszélhetsz az érzéseidről,érzelmi támogatást nyújatanak,lelki társak - a férfiaknak ez hiszti,és a hisztis pi csák csak dugásra jók.

A nőknek kb.5%-a hajlamos a megcsalásra,de ebből 1% heteró,3% biszex - a férfiaknak 98 %-a hajlamos a megcsalásra,ebből 96%hetero,2% biszex.

2019. jún. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!