Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nemhez vonzódok?
Szóval a lényeg hogy, több fiúval randiztam már, de csak az egyik kapcsolatom fordult komolyra. De nem voltam
túlzottan szerelmes. Nem éreztem azt a lángot, nem voltam rózsaszín ködbe, Sorolhatnám. A szexet se élveztem egyátalán. Azóta nem igazán jönnek be a pasik. A lányok mindig is érdekeltek de soha sem gondoltam úgy hogy velük lennék, csak mint barát. És lehet hülyén hangzik kipróbálnám a másik nemet😅 Valaki járt már így ahogy én?
Bocsi hogy nem írtam hány éves vagyok😅
18 éves vagyok😊 igen lehet keresgélnem kell még a fiúk között de nem érzem a hozzájuk való vonzódást se. Egyik barátnőm sok fiúval beszélget, őt érdekli. Engem hidegenhagy.
Lehet biszex vagy
Nalam pl volt par fium szex is de en se elveztem tulzottan
Lannyal ki probalnam szivessen hatra nekem is az a palya fekszik 😂
23/l
Biszex már nem hiszem. A fiúk iránt elvesztettem teljesen az érdeklődésemet🤷♀️
Lánnyal én is kipróbálnám😅 de nem ismerek olyan lányt aki bi vagy leszbi lenne sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!