Mi történik, ha már egyik nemhez se vonzódok?
Nem voltam bisex. Annyi hogy sajnos a lányokhoz nem tudok vonzódni mint partnerhez, a férfiakhoz meg már nem vonzódok.
Eddig ha párom volt csak a baj volt velük és lelkileg kikészítettek a hazugságaikkal ,és az üres igéreteikkel meg azzal hogy mind mellet el kellet halgassak és csicska ként viselkedjek. Egy ideje már nem tudok egyre se férfiként nézni, és bármilyen közeledésük irántam nekem taszító.
Probáltam újra kapcsolatot felépiteni de már nem megy.
Ilyenkor mi van? Most végleg kihúnyt a kötödés ,vagy ez ideiglenes állapot? Mert fél éve ez van. Ilyenkor jobb egyedűl lenni? Vagy ponthogy erőltetni kéne? Lányokkal nagyon kijövök de nem tudom magam egy lány mellet elképzelni. Mert nem is jó ötlet szerintem magamra eröltetni valamit ami nem vagyok. Valaki szerint meg kéne probáljam egy lánnyal ( van egy lány aki lenne a barátnőm de nem akarom átverni hogy joo probáljuk meg aztán áh nem megy)
Valakik azt mondják hogy probáljak meg férdival ismerkedni hátha újra megtetszik valaki.
És mondták azt is hogy csak magammal törődjek
Most melyik lenne a helyes?
Miért kellene megpróbálnod egy lánnyal? Mitől lenne az jobb?
Egyszerűen nem találtad még meg azt aki mellett jól érzed magad. Sokan vannak így. ÉS? Ne erőltesd a dolgot, vagy ha nagyon vágysz partnerre, akkor próbálj meg most máshol keresgélni, ahol nem olyanokkal találkozol, akik most sem vonzanak. Valami teljesen más területet keress mint ahol eddig mozogtál, ismerkedtél. Akkor is jól jársz vele ha nem találsz pasit, mert neked jobb lesz az életed ha több új dologgal megismerkedsz.
Nem igaz, hogy a férfiak nem érdekelnek, AZOK a férfiak nem érdekelnek, akik körülötted vannak.
Ne ez legyen amin jár az agyad, nem lehet erőltetni. Keresd meg, hogy mi az amiben örömödet leled és ha TE jól érzed magad majd a bőrödben, akkor az fog vonzani társat az életedbe. Vagy nem. gyereket akkor is fogadhatsz örökbe vagy vállalhatsz ha egyedül vagy, annál jobban senki nem tud szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!