Miért történik mindig ez? Más is érez így?
Figyelt kérdés
Imádom a sorozatokat(ncis, gyilkos elmék, zöld íjász). Amikor elkezdem nézni, rövid időn belül elkezdek ragaszkodni hozzá és amikor csak tehetem nézem, naponta(ha épp otthon vagyok) akár 10 részt is megnézek. Aztán amikor vége lesz teljesen összetörök. Most pl a zöld íjász 7.évad 5 részénél megállt és csak heti egy részt adnak, amitől kikészülök. Amikor a mentalistának vagy az utolsó zsarunak teljesen lett vége, nem adnak többet, akkor is totál ki voltam, olyan szomorú leszek vmiért, hogy nem akarok élni. Miért van ez? Olyan rossz ez így.2018. nov. 19. 16:45
1/5 User-Agent válasza:
Személy szerint nem nézem. Egyedül a zöld íjász 1.évadát néztem valamikor.
2/5 anonim válasza:
Húúú én a Miami helyszínelőket néztem rongyosra anno. Most pedig a Doktor Murphy-tőlkészülök ki, mert heti 1 részt adnak.
Bevallom, nekem a Gyilkos elmék drasztikus, nyomasztó, már már horror/krimi kategória. Nem bírom nézni. Vagyis nehezen...
18/f
3/5 anonim válasza:
Egy csomó mém szól erről, hogy az embereknek elmegy az életkedve, ha véget ér egy sorozat, szóval biztos mások is éreznek így :-)
4/5 anonim válasza:
Én ilyenkor csak izgatottabb vagyok, hogy wáá vajon mi lesz a kövi évadban?? Amúgy Rick és Mortyval vagyok most így. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Oh, akkor megnyugodtam, azt hittem vmi baj van velem:)
2018. nov. 19. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!