Van még valaki aki úgy érez mint én vagy hasonló történik vele?
Rajtam nem maradt felesleg sot fogytam de megis mindenki azzal jon, hogy mikor jon majd a teso. :) En ilyenkor azt szoktam mondani, hogy akkor amikor a nap majd 48 orabol fog allni es egyszere lehetek ket helyen. :) Igy sincs idom semmire, mit akarnak meg nem ertem? :)))
14 honapos a kisfiam
Ha már megvan a végzettséged, állásod, akkor jön a mikor akarsz komoly kapcsolatot?
Ha van kapcsolatod, akkor a "mikor lesz az esküvő?" és a "jajj, de elmennék már egy jó lagziba" célozgatások
Az esküvő estéjén már elhangzik a "na mostmár jöhetnek a gyerekek!"
Esküvő után: "ugye rajta vagytok a babaprojecten?"
Ha sikerül a baba és babát vársz, akkor: "Hál'Istennek! Gratulálok! Kell ebbe az országba a gyerek, 6-ig meg se álljatok!" :D (mert hogy a kíváncsiskodóknak humorérzékük is van :)
Hát.......nálunk ez volt!!:)))))
Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül, ez általános jelenség sztem.
28 hetes kismama vagyok, már előre félek, mi következik, ha megszületik a kisbabánk. De azt hiszem tudom .... :)
Nyugi, csak a második gyerekig megy ez a kérdezősködés-győzködés.
Ha valakinél jön a harmadik, akkor meg ez lesz: "3 gyerek??? jól meggondoltátok ezt???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!