Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még valaki aki úgy érez...

Van még valaki aki úgy érez mint én vagy hasonló történik vele?

Figyelt kérdés
13h kislányom maradt rajtam felesleg főleg a hasamon de nem annyira hu de felütne de van aki képes megkérdezni mikkor jön a második baba :( és mikkor mondom hogy nem szeretnék mostanában vagy sztem inkább soha akkor olyan furcsán nézne. Mert mért kötelező 2 szülni vagy mi ? van még valaki így?
2011. ápr. 12. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

NEM kötelező!!

Én csak 9 év múlva szültem a másodikat, akkora érte meg rá.

Semmiképpen nem vlalaltam volna be kis korkülönbséget, eredetileg min 6-7 évet akartam, aztán így alakult

Tudod mi utálok, ha

1. nincs gyereked, akkor indenki azt kérdezi: "Na mikor jön a baba?"

2. ha már van egy, akkor alighogy megszületett, már bombázzák az embert a "Na mikor lesz kistesó?" kérdéssel

3. ha már van kettő, akkor "Nem lesz harmadik?"

Teljesen normális dolog, hogy egy 1 éves mellé nem akrasz még másodikat, hiszem ő is kicsi

2011. ápr. 12. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Az utolso valaszolo pontot kap.

Mindig tudnak kivancsiskodni az emberek.

Ha egy gyermeked van, akkor azert, ha tobb, akkor azert.

Nekunk ket gyerek van, mindig is tobb gyermeket akartunk, szeretnenk harmadikat is, de kicsit kesobb.

Nem is mondom senkinek meg veletlenul sem, maradjanak csak a ket gyerekes csalad gondolataban, mert igy legalabb nem zaklat senki.

Egyszer kottyantottam el es ismeros par elott, hogy tervezunk harmadikat. Erre a ficko kijelentette, hogy mar van ket gyerekunk, nem kell harom, alljunk csak meg. Nekik is ketto van es milyen szuper. Kettotol nekunk sem kell tobb.

Es pont.

Ha a sajat ferjem beszelne ilyen konkretan a kozos jovonkrol egyeni elgondolas alapjan az en megkerdezesem nelkul, akkor is felemelnem a hangom, de hogy egy szinte idegen pasi dontse el, hogy nekunk hany gyermekunk lehet???

Szoval hulyesegekkel mindig fognak zaklatni.

2011. ápr. 12. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 fiúnk van, így minket is mindig bombáznak, a "na, majd a 3. lány lesz" aranyköpésekkel... Erre azt szoktam válaszolni, hogy ha majd egy béranya kihordja, és egy bébiszitter marad vele 2 évig otthon, na meg a párom fizuját megemelik 100ezerrel, nekem pedig lesz még 1 kezem, szemem, fülem és a nap 48 órából áll majd, az autónkat pedig 1 az 1-ben becserélik egy egyterűre, na akkor talán megfontolom :)

Az emberek mindig kötelezőnek érzik, hogy valami idióta közhellyel támadják a másikat...

2011. ápr. 12. 15:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Ien meg hasonló kérdések vannak nálunk is mi nem vagyunk megesküdve ( nem is szeretnék ) és mindig célozgatnak hogy de jó lenne esküvőre meni meg stb.. De evvel a második baba témával tudnak ki akasztani mikkor ien " jó indulatból " megkérdezik hogy mikkor születik 1 gyerek nem gyerek tesó kel
2011. ápr. 12. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi sem házadsdotunk össze, csak együtt vagyunk majdnem 20 éve, de ez a "Nem akartok összeházasodni" már lecsengett.
2011. ápr. 12. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!