Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen két szélsővéglet között is vannak (leszbikus) lányok?
2 féle lány/nő típust vettem itt észre. Az egyik szélsőségesen egoista, a másik meg teljes mértékben önbizalomhiányos.
Kettő között is van állapot?
A kérdés kissé provokatív (lehet törlik is), mert a mindennapokban természetesen ismerek köztes állapotot, de itt szinte csak ilyen lányok vannak.
Ez így nagyon brutális általánosítás egyébként, ami teljesen valid, de szerintem nem kell leragadni annál, amit pár mondat alapján mutat magáról egy ember, annál a legtöbb személyiség azért komplexebb.
Az önbizalomhiánynak is vannak esetei, ami csupán szerénység, az egoista viselkedés meg sokszor poén... pl. én tudom, hogy amikor úgy akarom, annak jövök le, meg barátaimnak is tolom az egoista dumámat, de ismernek és ők levágják, hogy poén, mert most meg fogsz lepődni, de lehet valaki amellett még szerény is. :D Ugyanis egészen más értékeket fed el vele, amik az igazi értékek, és ez teszi szerénnyé. :D
Ugyanez a sok nagy önbizalomhiány, szerintem azért hála a jó égnek nem annyira rossz a helyzet, mint elsőre tűnik, mert rengeteg értékükkel nagyon is tisztában vannak, csak ugye a sok félelem, amit beléjük nevelt a társadalom. Ezért is szomorú, hogy a bátorság egy nagyon alulértékelt tulajdonság. :/
Egyébként az önbizalomhiányos lányok engem is kicsinálnak, tinderen nekem a csúcs eddig az volt, hogy valaki kikosarazta magát, hogy biztos nincs esélye nálam énmeg WUT :D ez már az a szint, ahol nincs egyszerűen erőm erőlködni... barátkozni természetesen szívesen barátkozom ilyen emberekkel, de sosem fog potenciális jelölt szintre eljutni nálam többet ilyen, amíg ezentúl nem teszi magát, mert addig nem egész ember, és nekem nem egy félre van szükségem, szerintem egy kapcsolat alapja az két egész. A másik, egoistából is ha megnézed a gáz azokkal van, akik egyből azzal kezdik, hogy mi az amit nem bírnak másokon és ezt ráadásul rendkívül tapintatlanul és sértően adják át, mit sem törődve mások érzéseivel. Ami egyébként különösen brutális amikor olyan embereknek szólotgatnak be, akik olyan állapotúak eleve, hogy azokat olvasva kedvük támad az öngyilkossághoz kb. és igen ez még anonim oldalon is sok nekem.
Amúgy szerintem nem provokatív a kérdés, van belőle rengeteg, de ezt lányokkal való privátokban is megállapítottuk többen már, hogy vannak gázos dolgok, mondjuk leginkább a sok önbizalomhiány, amit kibeszéltünk, hogy egyszerűen nem értjük. Viszont lányok, ideje felülkerekedni a önbizalomhiányon, arra csak pár nagyon rossz embernek van oka, senki másnak. :)
Nem trollkodásból esküszöm, de megkérdezhetem, hogy ennek ( ezeknek a fajta ) kérdéseknek mi értelme? Mit vártok erre vàlaszként mégis? Teljesen nyílvánvaló, hogy vannak!
Ez egy eldöntendő kérdés ha úgy veszed.
Vannak? - Igen vagy nem lehet a válasz rá. Vagy szeretnéd ha kézemeléssel jelentkeznének a köztes tábor képviselői és elkezdék kifejtősre fogni, hogy márpedig vannak?
Ez egy anonim oldal, ezt sose felejtsd el! Nem kell sokkot kapni itt egyik választól sem...
" mi értelme?"
Vitaindítónak ;) szeretném, ha elkezdődne a gondolkozás ezen itt is.
Köszönöm a kifejtős választ a 2-esnek. Jöhet még:)
Ne pontozgassatok le válaszolókat.
Érveljetek inkább.
Én is mindkettő vagyon egyszerre. Szélsőségesen egoista, és közben szélsőségesen önbizalomhiányos.
Vagy ez vagy az, köztes ritkán van.
Van akinek jól tud állni az arrogancia és van akinek meg a félénkség. Nekem egyik sem áll jól xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!