Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Kit zavartak már el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kit zavartak már el otthonról mett kiderült, hogy leszbikus/biszex? Hogy alakult tovább?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy lebuktunk a párommal, és az is valószínű, hogy elküldenek itthonról. Szerintetek megoldódik ez a helyzet valaha?

2019. jún. 9. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan elküldenének, akkor ne sajnáld, hogy nem élsz tovább egy fedél alatt olyanokkal, akik ezt nemhogy ennyire visszataszítónak találják, de ilyen intoleránsan is kezelik.
2019. jún. 9. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 18 nem múltál el akkor nem küldhetnek el csak úgy. Nagyszülőhöz sem küldhetnek, mivel a szülőknek kötelességük a gyermekük lakhatását a közös háztartásukban biztosítani. Illetve ha 18 elmúltál se feltétlen tehetnek csak úgy ki.. (pl. suliba jársz, önhibádon kívül nem vagy képes eltartani magad)
2019. jún. 9. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem elküldtek, aztán végül maradhattam, de alig várom, hogy végre elmehessek. Hidd el, akkor sokkal jobb lesz minden.
2019. jún. 10. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem küldeném el a gyerekemet amiatt, hogy kit szeret! Ha emiatt elküldenek vagy kiutálnak, örülj, hogy megszabadulsz tőlük. És örülj annak is, hogy nem kell többet bújkálnod, titkolnod a szerelmedet.
2019. jún. 10. 07:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 19 éves vagyok, viszont még van egy évem a suliból.
2019. jún. 10. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ez esetben nincs okod aggódni, amíg nappalin iskolába jársz nem küldhetnek el otthonról. Jogod van ez esetben ott élni, akkor is ha már elmúltál 18. (egészen 25 éves korodig) Viszont javaslom, hogy kezdj el sprórolni/dolgozni és lehetőség szerint keress egy barátot akinél egy időre meg tudod húzni magad, ha vége a sulinak vagy netán eldurvulnak a dolgok.
2019. jún. 10. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem elküldtek otthonról, amikor elmondtam,hogy a párom egy nő, 19 éves voltam első éves egyetemista.

Elköltöztem a barátnőmhöz, elkezdtem dolgozni és levelezőn folytatom a tanulmányaimat.

Ennél jobban nem is alakulhatott volna a dolog, azóta nem beszélek az ősökkel,de jobb is így.

Engedd el, nem érdemlik meg,hogy szarul érezd magad miattuk, annyi a bűnöd,hogy nem olyan embert szeretsz akit ők elképzeltek.

Kérdem én.. jobb lenne ha egy iszákos, esetleg börtöntöltelék, drogos ficóval lennél,aki esetleg néha jól meg is ver?! Akkor is kidobnának? Vagy akkor segítenének? Fuck logic..

2019. jún. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!