Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi esély van rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá, hogy 30+os nőt találok 20 évesként?

Figyelt kérdés

Általában az idősebb nők panaszkodnak a kor miatt pedig nekik igazából jók hisz fiatal szép lány vagyok, és sokkal érettebb a koromnál. Engem csak ez a korosztály érdekel de így sosem találok párt főleg vidéken, délen.

Ki van ezzel így?

20/L

2019. jún. 10. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal semmi baj nincs, hogy szépnek tartod magad, nem vagy tőle nárcisztikus. :D Van önbizalmad, ami király.

Most az egyetlen amit nem értek abban, ami utána következik: hogyha te ilyen vagy, miért veted el a lehetőségét annak, hogy 20-30 közti hozzád hasonló lánnyal ismerkedj? :D Mert azzal, hogy a 30+ van becélozva eléggé úgy hat a dolog. És azt meg megértem, hogy kevés az ilyen, de nem zárnám ki a lehetőséget. :D

2019. jún. 15. 18:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Megadom a lehetőséget de még abból is látszik, hogy pl egy 20as annyira éretlen, hogy még a neten is szó nélkül eltünik, és a stb gyerekes dolgok és hiába vagyok én is ennyi idős nem viselkedek így. Ezért nem is vonz ez a korosztály de nyilván nem zárkozom el csak nincs sok jó tapasztalatom.
2019. jún. 15. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
36 éves voltam már, mikor egy 22 éves csaj kerülgetett, mint a forró kását... Nyilván tudtam mit akar, ezért nem engedtem. Aztán 1 év múlva megsimertük egymást, találkozgattunk. Nem értettem mit akarok tőle, hiába, 14 év az 14 év... Főleg akkor. De hát belementem, gondoltam úgysem tart sokáig. Majd összeköltöztünk, és rájöttem, hogy nem gyerek... Akárhányan mondták, hogy nem fog működni, működött. Azóta is működik... Idén töltöti be a 29-et. :)))
2019. jún. 16. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
De,ő gyerek volt, te nem voltál egy mentálisan egészséges 36 éves nő szintjén.
2019. jún. 17. 09:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze persze persze a fiatal mindig gyerek és a ha az idősebb belemegy ő nincs a szintjén.... gratulálok utolsó hozzászolónak, meg a többi ilyen okosnak :) Magyarország jobban teljesít 😂
2019. jún. 18. 07:52
 16/16 A kérdező kommentje:
#13 nektek pedig Sok Boldogságot!:)
2019. jún. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!