Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá, hogy 30+os nőt találok 20 évesként?
Általában az idősebb nők panaszkodnak a kor miatt pedig nekik igazából jók hisz fiatal szép lány vagyok, és sokkal érettebb a koromnál. Engem csak ez a korosztály érdekel de így sosem találok párt főleg vidéken, délen.
Ki van ezzel így?
20/L
“sokkal érettebb a koromnál”
Az osszes veled egykoru ezt mondja, pedig mind a koranak megfelelo szinten van.
Megvarod mig te is 25-30as leszel es tobb eselyed lesz.
Igazából én nem kor alapján szoktam, meg alapban éretlen is vagyok. :D Na most egyébként itt kezdődik, nagyobb korkülönbségnél nem a fiatal érettebb, hanem az idősebb az éretlen, ezt illik bevallania magáról mindenkinek, meg a fiatalabbnak is elmondani, hogy így van... :D
Amúgy én nem sokkal vagyok 25 fölött, de ha 20 évessel váltok pár üzit, akkor ugye ez egyből nem tetszik nekik, amit végülis megértek. :D
És egyébként meg nem fogom fel, de szerintem te se, hogy 30+ az mitől olyan érett, mert igazából rengeteg 20 év körülit ismerek, aki ráncosabb, őszebb, mint pl. én vagy jópár 30-as ismerősöm. :D Igazából te neked ez a 30+ dolog, ez egy rohadt fétis, és igazából bunkó dolog is, hogy fetisizálják az embereket koruk miatt. :D Szóval ne csodálkozz, hogy épeszű ember nem akar veled ismerkedni ezek alapján.
"Szép fiatal lány vagyok"
1."szép" nárcisztikus làny is vagy
2.Már akinek egyenlő a szèpség a kifejletlenséggel.
"Érettebb vagy a koromnál"
És ez miben nyilvànul meg? Pl.alázatosan elismered, hogy egy 30-as nő egyenrangú partnerre vágyik, amihez te kevès vagy, mivel egy 30-as nőnek nem elèg ha valakinek az a legfőbb èrve maga mellett , hogy "szèp fiatal làny"? Mert kb.azzal kezdödik az èrettség, hogy valaki elismeri magáról hogy nem elèg érett bizonyos dolgokhoz. Pl.nem az az érettebb aki 20 évesen gyereket vállal, hanem az aki mèg 25 évesen is elismeri hogy nincs felnőve a feladathoz.
"Csak ez a korosztàly érdekel"
Vagyis elismered hogy nem egy hús-vér nőt keresel, hanem egy nem létező,idealizált szrt kergetsz. Egy érett ember nem korosztály,magasság,testalkat stb. szerint keres párt, és nem is városi legendàk és sztereotipiák alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!