Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti benne lennétek ilyen kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Biszex vagyok de még nem probáltam ki a szexet lánnyal pedig vagyok nagyon szeretném
Viszont van egy kis gyerekem
Ez akadájt jelen ?
A nőkhöz jobban vonzodok de sosem találtam olyan partner akivel szex lett volna
Nagy hátrányt jelent a gyerek?
2019. jún. 6. 21:42
2/6 anonim válasza:
Nem lenne akadály, nem is hátrány.
3/6 Válaszoknélkül válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de nem egyértelmű, hogy kapcsolatot szeretnél vagy alkalmit? A kérdésed meg a leírás üti egymást. Egy komoly kapcsolatnál még megértem, hogy ez a kérdés felmerül, mert nem mindenki gyerekpárti, de ha csak kipróbálásról van szó vagy alkalmiról, ott szerintem a gyerek nem oszt, nem szoroz.
4/6 anonim válasza:
Ha gondolod, hozzánk beszállhatsz.
28n/36f
5/6 A kérdező kommentje:
Kiprobálni de ha jól összhangban vagyunk akkor komolyat
2019. jún. 7. 08:17
6/6 anonim válasza:
A helyesírásod és a mondat alkotásod probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!