Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek esne jól most egy kis kényeztetés? Milyen kapcsolatban? (Komoly, laza) Ha ki lennétek éhezve, és lenne jelentkező, aki segít rajtatok, belemennétek?
Figyelt kérdés
Persze nem egy ismeretlen, idegen személlyel.2015. okt. 18. 01:06
1/14 anonim válasza:
Ha Ki lennek ehezve akkor Se kene a segitseg megvarnam mig ide er a parom :D
18/L Turelmes vagyok
2/14 anonim válasza:
Komoly kapcsolatban jól esne, de amúgy nem viselem jól, csak úgy akárkitől :)
20/L
3/14 anonim válasza:
Nálam nem a szex a lényeg hanem az hogy kivel.
4/14 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. :D
5/14 anonim válasza:
Ember, szombat este van... Aki lány lazább kapcsolatot akar, az épp kefél :D
6/14 anonim válasza:
Igaz már reggel van de nekem jol esne most nagyon:) kapcsolat és lazább is szóba jöhetne. Ha lenne most vki aki jol nez ki szó nélkül belemennék:D
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszene ha egy lany megdugna.
9/14 anonim válasza:
Első négy válaszolóval vagyok egy véleményen. :)
10/14 anonim válasza:
Én most simán benne lennék egy szimplán szexelős estében. Vannak ilyen időszakok 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!