Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen aljas a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen aljas a legtöbb hetero lány? (kinek nem inge.... )

Figyelt kérdés

Van egy csaj akibe teljesen bele vagyok zúgva. Mindig flörtöl velem.. Máshogy néz rám stb. Tudja h tetszik nekem..

Kb 3-4 napja összejött egy pasival, és ezt a tudtomra is adta..

Ha a pasikat szereti akkor miért flörtölt velem? Miért ilyen aljas?...

2019. jún. 6. 11:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor most miről beszélünk?

Pont ezt próbálom megmagyarázni, ők azt várják hogy bárki akire csak ráizgulnak változzon leszbivé az ő kedvükért és ha ez nem így van akkor aljasok a nők. Minden apróságra rápecsételik hogy az bizony flört, és ha a jóisten mondaná nekik hogy az nem flört volt akkor is magukat állitanák be áldozatnak, ők azok akiket hitegettek...Egyszerűen nem veszik számításba hogy mi van ha a kiszemeltjük leszrja őket. Csak az lehet hogy aljas módon flörtöl velük. A leszbikusok jellemtelenek.

Egy kedves barátnőmre is rászállt egyszer egy kis leszbi liba. Egy tanfolyamos csoportot tanított, és ugyanannyit foglalkozott a kisleszbivel is mint a többiekkel, de az meg volt róla győződve hogy a barátnőm(sima heteró barátság)flörtöl vele,mert elmagyarázta neki az anyagot és néha felkérdezte. Elkezdett gátlástalanul nyomulni rà mások előtt,szétkürtölte hogy mennyire tetszik neki,mennyit flörtölgetnek, sms-ekkel,e-mailekkel bombázta,telefonon zaklatta, volt hogy követte és olyan is hogy megállt a háza előtt és a szomszédok füle hallatára kiabált neki az utcáról. És ezt annak ellenére hogy a barátnőm semmit nem tett amit flörtnek minősül, határozottan nemet mondott és menekült ezek elől a zaklatások elől. A leszbike meg annyira "szerelmes'" volt belé hogy álhireket és féligazs!gokat terjesztett róla,nem zavarta hogy kellemetlen helyzetbe hozza a családja és a barátai előtt,ráadásul kompromittálja szakmai körökben mivel mind magánemberként mind tanárként eléggé cink ha valaki "kikezd" a tanítványával,akinek az anyja lehetne és aki ráadásul lány....De mindezek mit sem érdekelték leszbikénket, tovább folytatta az oatromlást, míg végül a barátnőm kénytelen volt másnak átadni a csoport tanítását,mielött tovább fajulnának a dolgok.Vagyis emberileg és szakmailag egyaránt lejáratta,anyagilag megkárosította,kimerített a zaklatás dogalmát vele szemben,de egy szenvedő,átvert szerelmesnek állította be magát, azerinte itt ő volt az áldozat. Ennyit a leszbi szerelemről.

2019. jún. 6. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen kérdéseknél ég a pofám, hogy én is leszbikus vagyok... az ilyenek miatt van homofóbiának helye... :(
2019. jún. 6. 13:51
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Na mivan F, 38 itt is kiéled a hímsoviniszta retkes énedet te gyökér?

Amúgy kérdező, nem minden hetero csaj ilyen, ne általánosíts, te pont egy gyökeret fogtál ki. Belém is már belémzúgott egy leszbi lány, de én mondtam neki, hogy sajnos én nem vagyok az, de még biszex sem. Onnan gondolta a csaj, hogy 16 voltam és nem volt pasim, sem olyan aki tetszett volna. Szóval azért a leszbik is egyből levonnak mindenféle elhamarkodott következtetést

2019. jún. 6. 14:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Gyerekek

A csaj lekapott

Ez sem flört? 🤔🤔

2019. jún. 6. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

Tehát egy heteroszexuális csaj után szaladsz leszbikusként.

Mégis mit vártál, megtéríted???

Sürgősen hagyd békén.

2019. jún. 6. 18:29
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
velem is smárolt hetero csaj, csomó hetero csaj smárol egymással.... ne vedd alapnak
2019. jún. 6. 18:35
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem simán kíváncsi és imponál neki, hogy bejön neked. Lehet érdekli milyen egy csajjal egy csók vagy akár több is.

Na most részéről érzelemre ne számíts szóval magad helyzetét könnyíted meg ha le teszel róla mert csak felesleges kör és neked lesz rosszabb.

2019. jún. 6. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem kellene így neki esni a kérdezőnek.

Most tény, hogy vannak olyan lányok akik csak buliból csókolozgatnak lányokkal. De tudja a kérdézőről, hogy bejön neki és így csókolja meg szerintem érthető, hogy reménykedik. Ehhez nem kell leszbikusnak lenni.

És sajnos vannak olyan nők, akik hiába heterók, adják a másik alá a lovat, mert élvezik a figyelmet és jól esik az egójuknak ha mindkét nemnél van esélyük.

Igen, ott van az is, hogy lehet pont kellemetlen érezte magát és így próbálta meg rávezetni a kérdezőt arra, hogy hagyja békén. Lehet nektek van igazatok és a kérdező nyomult. De ezt nem tudhatjuk.

Kérdező:

Nem általánosan a heteró nőkkel van a probléma. Nem tudom a pontos körülményeket, de nem is az számít melyik fenti elmélet igaz. A lényeg, hogy ezzel nen tudsz mit kezdeni, valószínűleg lesz még ilyen. Az, hogy aljas nem az ember nemétől függ, vagy attól hogy leszbikus/biszex/hetero. Talán egy kicsit segít majd kiábrándulni belőle, hogy pasija lett. Próbálj ismerkedni, és előbb utóbb találsz olyan lányt, aki leszbikus és kölcsönös az érdeklődés.

2019. jún. 6. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

OFF

kedves III.Edricus Anxious,

ha már okoskodunk egy sort, tanuljuk már meg, hogy az identitás nem orientáció

vagy akkor ne használj számodra ismeretlen szavakat

köszi puszi

2019. jún. 7. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad eddig, hogy le is kapott.. Akkor biszex a csaj, csak nem ismeri be magának
2019. jún. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!