Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/biszex lányok! Tetoválás kizáróok?
A következő minta tetszik, már jó ideje gondolkozok hasonlón:
Ezt szeretném valahova a derekam környékére kb így:
Elég sokat gondolkoztam azon, hogy mégis mit szeretnék magamon látni évek múlva is, és hol lenne a legmegfelelőbb. Végül ez az ami talán a legjobb választás lenne számomra. Ha megtudnátok ismerkedés során, hogy a lánynak tetoválása van, folytatnátok az ismerkedést vagy titeket ez zavar annyira, hogy inkább hagynátok? (Esetleg a korotokat odaírhatnátok a válaszhoz)
19l
Egyáltalán nem zavar, sőt tetszik is. Egy igényes tetoválás nemhogy elvesz, hanem hozzáad egy emberhez valamit.
17/L/bi
Ha ki lenne varrva teljesen se zavarna,nem hogy egy ilyen kicsike kis minta.
24/n
Nekem két tetoválásom van, tetszik a tetoválás nekem egy nőn, és bejön az is, amikor valakinek a karja pl. szét van varrva. :D
De nem jó, ha nálad szempont az, hogy kinek mi tetszene, neked tetsszen. Meg legyen számodra jelentése a tetkónak. :)
Nekem nagyon tetszik, sőt engem jobban izgat, ha pl van a lánynak egy tetkója. De a teljesen szétvarrt test inkább taszít.
Ez a tetkó viszont szexi.:)
Hú, ez nagyon szép, egyáltalán nem zavarna. :)
21/L
Nálam ez kizáró ok is lehet, persze nem zarkozom el azoktol akiknek van, de nem tetszik. Nekem fül pc m van szoval bármi megtörténhet... Abbol indulok ki h en nem csinaltatnek mar munka miatt sem.
22/l
Nekem elég sok van :) két kezeim vannak kivarrva,s még itt-ott..
Volt olyan ember akinek nem jött be a dolog,de olyannal nem is foglalkoztam..
Sokak szerint nagyon jól tudom viselni őket,ugyhogy ezen ne is aggódj :)
Akinek nem tetszik azzal nem is kell leállni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!