Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire találjátok vonzónak vagy mennyire taszítóak egy lányon az alábbiak?
Fültágító
Intim piercing
Arc/intim tetoválás
Raszta haj
Enyhe bajusz (ezt nem hagyhattam ki bocsi:D)
A kérdés leszbikus/biszex lányokhoz szól ha valaki elsiklott volna a kategória felett
A bajuszt le lehet szedni ha látható, ha nem akkor nem zavar :)
Raszta haj szexi is tud lenni de a többi nem tetszene...
Fultagito/raszta - pasiknal is no.1 gusztustalansag, sosem jonnek össze ilyennel.
Intim p. - sztem az nagyon izgató, tetszene nyalogatni. :)
Arc/intim tetoválás: attól függ. Van, aki tudja viselni. És az sem mindegy h ugye mit. :)
Fültágító - nekem is van, ameddig nem büdös és nem gyulladt, szétrepesztett stb, nekem tetszik
intim piercing - semleges. nekem nincs, de nem is zavar.
arc/intim tetoválás - nagyon nem mindegy mi. ha szép és ízléses akkor kifejezetten tetszik, ha nem akkor meg kizáró ok
raszta haj - ha természetes afró hajból van, akkor király. ha viszont fehér vagy akkor negyerebe.
enyhe bajsz - nekem is van, a barátnőnek is van, mindketten le szoktuk szedni, de nem zavaró
27/L,L
Fültágító - nem tetszik, nem értem a hypeot ekörül. viszont az elegánsan piercingelt fülek nagyon tetszenek, egy industrial/tragus/rook vagy csak egy helix nagyon csinos tud lenni egy pici minimal fül mögötti tetoválással csak ne legyenek halmozva.
Intim piercing - a mellbimbókban nem tetszik, lejjebb csak a vertical clit hood piercing tetszik, de az nagyon.
Arc/intim tetoválás - az arctetoválástól a hideg ráz. az intim attól függ, hogy milyen.
Raszta haj - nem az én csésze teám.
Enyhe bajusz (ezt nem hagyhattam ki bocsi:D) - ezt nyugodtan kihagyhattad volna. hiszen mindenki imádja a bajuszt, :) ez a nőiesség igazi mély esszenciális kicsúcsosodása :D wtf.
https://www.youtube.com/watch?v=S6XYWEfzDC4
amilyen a lanynak a haja a vidi vegen nekem nagyon bejon
habar nem vagyok se bisex se leszbikus se homo...
gondoltam megosztom veletek :)
Ezek közül egyik sem tetszik nagyon, én a szolidabb nőket szeretem.
Fültágító - undorító, ahogy a kitágult fül is az szerintem.
Intimpiercing - nem tetszik.
Arc-intim tetoválás- arcon semmiképp nem szép egy nőnek, de az intim lehet szép.
Rasztahaj- ritka akinek jól áll, dr akinek jól áll és tudja is viselni annak lehet szép, szóval az összhatást nézném.
Enyhe bajusz - Mindenkinek van, de aki nem gyantáztaja le, az igénytelen benyoamást fog kelteni, úgyhogy zavarna.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!