Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a leszbikus lányok inkább nyitottabbak vagy zárkózottabbak? Ti milyenek vagytok?

Figyelt kérdés

Mennyi barátaitok vannak, illetve mennyire éltek közösségi életet?

Jártok-e bulizni, iszogatni a barátokkal és inkább fiú vagy lány barátaitok vannak?

2019. máj. 29. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nyitottabb vagyok

Tobb fiu baratom van akikkel eljarok bulizni havonta

2019. máj. 29. 14:54
 2/13 Válaszoknélkül ***** válasza:
78%

Akad köztük ilyen is, olyan is, nem attól függ, valaki leszbikus-e.

Zárkózottabb vagyok.

2019. máj. 29. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Én kicsit zárkózott, gátlásos vagyok. Egyébként egyben nyitott is vagyok az emberek felé, csak nehezen kezdeményezek, közeledek. Szóval az én esetem picit komplikált. Ettől függetlenül szeretek eljárni rendezvényekre, bulikba, szeretek megismerni új embereket. Viszont barátokból, ismerősökből kevés van. És inkább fiúkkal vagyok jóban, de a lányokkal is kijövök, csak náluk nagyobb az esély arra, hogy beléjük habarodok.
2019. máj. 29. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Tudom, ellentmondásos, de én egy kicsit mindkettő vagyok. Viszont van lány és fiú barátom is, iszogatni és bulizgatni is eljárogatok néha.
2019. máj. 29. 15:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyitott vagyok és sok barátom van, inkább lányok, velük gyakran járok bulizni.

Volt egy időszakom amikor zárkózott voltam..

Te kérdező? Milyen vagy? :)

2019. máj. 29. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Én zárkózott vagyok (de ez nem leszbikusság függő), bár nincs kifejezetten kevés barátom. 2 fiú és 3 lány barátom van. Nem járok bulizni, iszogatni, szerintem utoljára fagyizni voltam egy barátnőmmel. :D
2019. máj. 29. 17:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyitott, társaság közepe vagyok. XD Rossz érzés, mikor egy hétvégén rámír 3-4 ember is, hogy menjek, de épp elutaztam valahova, vagy már van programom. XD Szóval, igen, sokat eljárok és eléggé extrovertált vagyok, mondjuk olykor jó egyedül lenni és elmerengeni is, de csak abban meg is őrülnék... nem bírom ha nem mehetek emberek közé. :D Fiú és lány barát is akad bőven. :)
2019. máj. 29. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Zárkózott vagyok, 9 lányból áll a tágabb baráti köröm, közülük 1-2-vel vagyok bizalmasabb kapcsolatban. Ez bőven elég, ennél többet nem is szeretnék, mert könnyen lefáradok más emberek közt. 6-an 1-2 hetente összeülünk d&d-zni, vagy nagyritkán szervezünk valami programot a városban. Kb. ennyi a "közösségi életem", a suliban amúgy is mindennap találkozunk, több nekem nem kell. Bulizni nem járok, max néha osztálytársakkal sütögetni a helyi tóparton - nem tudom, ez bulinak számít-e (ivás meg zene az van ott bőven, nem tudom, ez így mennyire meríti ki a buli fogalmát).

A leszbikus lányokra úgy általánosságban meg nem mondanék semmilyen jellemzőt, hiszen az, hogy vki nyitott/zárkózott az erősen 50-50%

2019. máj. 29. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Én zárkózott vagyok. 1 fiú barátom van, a többiek mind lányok, kb 6. Többnyire heterók, de ez nem zavar be a kapcsolatunkba. Nagyon ritkán járok el bulizni, inkább otthon ülő típus vagyok. Ha iszogatásról van szó, jobban szeretek valakihez átmenni, vagy ha hozzám jönnek, mint mondjuk bulihelyre.
2019. máj. 31. 01:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Én zárkózott vagyok, de ha valaki közeledik felém és szimpatikus akkor megnyílok.
2019. máj. 31. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!