Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam el a fiúnak, akiről tudom, hogy tetszem neki, hogy leszbikus vagyok?
Én nem mondanam el, és megszakitanam a baratsagot es nem talalkoznek vele többet.
22/L
6. válaszolónak: osztálytársak vagyunk :/
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!💕
Attól függ... Fontos neked a barátsága? Még mindig odavan érted? Kellemetlen, hogy tetszel neki?
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha a másik többet szeretne tőled, de te tőle nem, és továbbra sem száll le rólad, akkor jó taktika személyesen a képébe mondani, hogy ne haragudj, de a lányokhoz vonzódom. Lehetőleg személyesen, mert imádnivaló a megdöbbenésük, én ki nem hagynám, hogy lássam az arcukon, ahogy felfogják, mit mondtam!
Szóval, ha úgy érzed, segítene, ha tudná (nekem volt már, akinél csak így tudtam elérni, hogy békén hagyjon, hiába kedveltem az illetőt - mint barátot), akkor hajrá! Szerintem az őszinteség a legjobb út, de érdemes megfontolni, hogy valóban szükséges-e ezt tudnia rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!