Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a húgom azt írja a kezére, hogy "Лариса Салтыкова" (Larisza Szaltikova) akkor leszbikus?
Már 1 éve, folyamatosan, minden nap felírja ezt a nevet a kezére. A család már most rémüldözik, hogy jaj mi van ha leszbikus. (Én nem, szerintem ez normális)
Tudom, hogy ki az a csaj, akinek a nevét a kezére írja, szexi meg minden, de furcsa, hogy ezt írogatja a kezére... (am ha valakit érdekel, hogy ki az a csaj, keresen rá "GeiYin" néven, egy orosz cosplayer)
Akkor ha van egy ilyen gyanúd, valahogy utalj rá neki hogy neked nyugodtan bármit elmondhat, benned megbízhat és te elfogadod olyannak amilyen. Nem tudom hogy hány éves, milyen a kapcsolatotok de ha jó akár finoman rá is kérdezhetsz esetleg. Csak óvatosan nehogy kínos legyen. Ha meg esetleg bevallaná akkor támogasd mindenben.
De egyébként nem hinném hogy ennyitől az lenne, valószínűleg csak felnézz rá. Rengeteg lánynak van női példaképe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!