Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szüleim (akik nem tudnak a leszbikusságomról) meg akarnak látogatni, ráadásul nagyon homofóbok.
Utolsó napra ajánlom a coming out-ot..
És akkor szerintem nem lesz evvel baj
nehogy már hazugságban éljenek az otthonukban basszus :D
szerintem párod bármit mond is, a hazudós dolog bántá valahol... téged nem a helyében? nem azt mondom, hogy nagyon... coming outon meg előbb-utóbb túl kell esned sajnos
Egyetértek az előzőkkel.
a) elmondod nekik még mielőtt mennek, és ennek fényében döntsék el, szeretnék-e a látogatást
b) azt mondod nekik, hogy a lakótársad
Ha teljesen homofóbok, akkor ez már úgy beléjük gyepesedett-ivódott-kövült az évtizedek alatt, hogy gyakorlatilag ugyanolyan megváltoztathatatlan, mint a te szexuális orientációd. Egyik fél sem fog / tud változtatni saját magán, csak épp mindkét fél fejében az van, hogy a másik igenis tudna változtatni, ha akarna. Én megőrizném inkább a békességet, pláne így, hogy nem is egy országban laktok. Már ha jóban akarnék lenni a szüleimmel annak ellenére is, hogy tudom, nem fogadják el a szexuális orientációmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!