Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mindig faj, hogy nem viszonozza az erzeseim. Egyszer azt hiszem mar tul vagyok a nehezen, aztan ugyanugy ledont a tehetetlenseg. Hogy lehet megbirkozni? LL
Köszönöm szépen a tanácsokat :)
Meg tudom érteni azt a válaszolot, aki szerint bármi lehetséges még, de azt hiszem, egy kissé elvakult vagy a saját sikeredtol, sajnos legtöbbször szó sincs ilyen tundermesekrol :( örülök, ha neked össze jött!
Ami engem illet, azóta is amennyire csak lehet távol maradok a barátnőmtől, o végleg máshol jár, és idővel én is rendben leszek, vannak jobb és rosszabb napok.
Kicsi kincsem, olyan aranyos vagy, de elutasított. Vagy megpróbálod elfogadni, hogy a nem az nem és eltávolodsz, vagy szenvedhetsz még egy-két hónapot, hogy újra elutasítson. Te is tudod, hogy az lenne a legjobb számodra, ha eltávolodnál tőle. Ismerkedj, menj el te is randizni, hátha hamar rátalál az egy olyan emberre, aki veled szeretne lenni. Voltam hasonló cipőben, hogy úgy éreztem meg hasad a szívem, hogy nem kapok levegőt, ha nem mosolyog rám. Arról nem is beszélve milyen pocsék érzés felesleges harmadiknak lenni. Aztán rá kellett ébrednem, hogy ha csak toporgok nem lesz jobb, sőt csak rosszabb lesz. Így eltávolodtam, ismerkedtem és szépen lassan elvágtam a kötelékek, amibe én jobban kapaszkodtam, amihez én jobban ragaszkodtam, mint ő. Fel a fejjel :)
Hidd el, ha előtte bezárod a szíved és másnak kinyitod, újra tudsz majd lélegezni és boldog lenni :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!