Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meg mindig faj, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg mindig faj, hogy nem viszonozza az erzeseim. Egyszer azt hiszem mar tul vagyok a nehezen, aztan ugyanugy ledont a tehetetlenseg. Hogy lehet megbirkozni? LL

Figyelt kérdés
Az elmult evben elkezdtem erezni az egyik baratnom irant, ugyanakkor o tudattam vele es nem erez semmit irantam, masokkal randizik. Neha ugy erzem mar olyan sokat gyotrodtem, hogy mar nem is erdekel, aztan jon egy erzelem, amitol faj a mellkasom. Hogy lehet ezt nem "felvenni"? Szeretem baratkent is, es nem akarok elszakadni, az szornyu volna. Maskor azt erzem, igy talan megszabadulhatnek ettol a tehertol, amitol neha az egesz vilagot fojtogatonak erzem, remiszto erzes. Mit ajanlanatok, ti hogy jutottak tul? Valaki aki hasonlo cipoben jar, vagy valaha jart nem szeretne esetleg beszelgetni errol? L

2019. máj. 10. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kiborult a bili .:D szegény kérdező .. maga se tudja eldönteni , mindenki egymás ellen.:D Igaza van annak is aki azt mondja,hogy hagyja de viszont a másik részről is igaz. Ha ő egyszer nem tud elszakadni elmondása szerint, akkor hogy hagyna abba vele mindent?! Akkor csak próbálkoznia kellene nem feladnia , de ha egyszer ő maga se tudja, akkor ki az , aki bíráskodna vagy meg magyarázná a másik válaszát aki csak segíteni próbál vagy el mondja a véleményét ?! Kedves kérdező! Ha nem tudsz elszakadni a lánytól akkor szenvedni fogsz eléggé (szerintem) szóval vagy azt próbálod meg vagy be próbálkozol nála újból ! Ez a 3 végkimenet van(SZERINTEM)! Legyszi, belém ne kössetek. 🤞🤞🤞🤞😃
2019. máj. 11. 13:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat :)

Meg tudom érteni azt a válaszolot, aki szerint bármi lehetséges még, de azt hiszem, egy kissé elvakult vagy a saját sikeredtol, sajnos legtöbbször szó sincs ilyen tundermesekrol :( örülök, ha neked össze jött!

Ami engem illet, azóta is amennyire csak lehet távol maradok a barátnőmtől, o végleg máshol jár, és idővel én is rendben leszek, vannak jobb és rosszabb napok.

2019. júl. 12. 21:04
 13/13 Nincstovább ***** válasza:

Kicsi kincsem, olyan aranyos vagy, de elutasított. Vagy megpróbálod elfogadni, hogy a nem az nem és eltávolodsz, vagy szenvedhetsz még egy-két hónapot, hogy újra elutasítson. Te is tudod, hogy az lenne a legjobb számodra, ha eltávolodnál tőle. Ismerkedj, menj el te is randizni, hátha hamar rátalál az egy olyan emberre, aki veled szeretne lenni. Voltam hasonló cipőben, hogy úgy éreztem meg hasad a szívem, hogy nem kapok levegőt, ha nem mosolyog rám. Arról nem is beszélve milyen pocsék érzés felesleges harmadiknak lenni. Aztán rá kellett ébrednem, hogy ha csak toporgok nem lesz jobb, sőt csak rosszabb lesz. Így eltávolodtam, ismerkedtem és szépen lassan elvágtam a kötelékek, amibe én jobban kapaszkodtam, amihez én jobban ragaszkodtam, mint ő. Fel a fejjel :)

Hidd el, ha előtte bezárod a szíved és másnak kinyitod, újra tudsz majd lélegezni és boldog lenni :)

32/N

2024. máj. 20. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!