Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátok melyik echte leszbikus sztereotípia igaz az alábbiak közül?
Összegyűjtöttem az összes általam eddig halott/olvasott leszbikus sztereotípiát.Igaz rátok valamelyik pont?
A leszbikusok:
1-fiúsak.rövid haj,maszkulin külső
2-főleg srác barátaik vannak
3-Inkább macskások,mint kutyások
4-A gyűrűsujjuk hosszabb,mint a mutató (ennek elvileg valami méhen belüli fejlődésünk során a tesztoszteronszinthez van köze)
5-csúnyák,és nem kellenének a pasiknak
6-csalódtak a férfiakban/utálják őket
7-imádják a sportot
8-nem sminkelnek
9-nagyon gyorsan szerelembe esnek,és szinte azonnal összebútoroznak
10-vegánok és fát ölelgető hippik (ezen lepődtem meg a legjobban,hogy hogy sikerült összeboronálni a kettőt)
11-farokirigységük van és az ágyban is azt próbálják pótolni segédeszközökkel
12-hetero csajokat próbálnak átcsábítani a "sötét oldalra"
13-a kapcsolataikban le van osztva ki a nő és ki a férfi
14-mélyebb hangjuk van
kb.ennyi,de kiegészítheti a listát aki szerint kihagytam valamit :D
A 4.pont milyen meglepően sokaknál bejött!
Nekem abszolút hosszabb a mutatóujjam
10# Egyiket sem én találtam ki,nyugi
1) abszolút, már bölcsis korom óta
2) vegyes, de főleg hetero lányok
3) macskám csak azért van, mert az élete múlt rajta, de amúgy nálam a kutyák az igazi befutók :)
4) ez is igaz
5) erről nem nagyon van információm, de nem is érdekel.
6) kicsit sem igaz. grátisz poénként hozzáfűzném, hogy alapvetően férfiakkal jobban szót értek, sőt... pl. nem igazán szeretek nőkkel dolgozni.
7) végigsportoltam az életem, viszont a labdajátékoktól kiráz a hideg
8) igaz
9) a vonzalom gyorsan alakult mindig, a szerelemhez már kellett valami kis "plusz". az összebútorozás szituációtól függ
10) bőven azelőtt vegetáriánus voltam, hogy bevallottan volna magamnak a szexuális orientációm (akkor még nem volt divat a vegánság), amúgy imádom az állatokat és a természetet.
11) minek irigyeljek egy olyat, amit sokan használni sem tudnak? :D megoldom anélkül is.
12) átjönnek ők maguktól is ha akarnak, nem kell nekünk próbálkozni.
13) talán a legtipikusabb sztereotípia, nulla valóságalappal
14) ezt még nem is hallottam, de részemről nem igaz. (bár nem is vagyok egy hisztis, nyivákolós, sikoltozós személy, ami ugye sztereotípiaként a nőkre van aggatva)
Sok dolog eszembejutott válaszolgatás közben, de már elfelejtettem. nem is szaporítom tovább a szót, így is hosszú lett. :)
2- eléggé vegyes
3- egyik se, nyuszis vagyok
4- :O nem vagyok benne biztos, talán picivel hosszabb, inkább egyenlő
10- peszko vegetáriánus vagyok
12 - upsz :D
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!