Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A női börtönökben is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női börtönökben is van prostitúció?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a férfi börtönökben sokan eladják magukat cigiért, védelemért vagy ilyesmiért. A női börtönökben is van ilyen?
2019. máj. 1. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
tuti
2019. máj. 1. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
eleg izgatoan hangzik :D en az elvezet kedveert is eladnam magam szerintem, es csak vedelmet kernek cserebe. 19/l
2019. máj. 1. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nincs. Ott meghitt, atabil kapcsolatok vannak. A nők nem férfiak.
2019. máj. 1. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
#2 nem lenne az olyan izgató hidd el... Főleg ha a Gizike a szádra ülne, izzadt altestèvel.
2019. máj. 1. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:

szerintem nem hangzik olyan izgatóan. Ne finom kis nyalakodást képzelj el. tuti meg akar alázni, verni vagy ilyesmi ha már ad érte valamit :D

De kiváncsi vagyok a többiek véleményére is, ti vállalnátok?

2019. máj. 1. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Ahogy ismerem magam. Én lennék a dominánsabb fél. Én nem tudnék mealázkodni. Akkor verekednék minden órában 😁
2019. máj. 1. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom.Bele se akarok gondolni.Idekintről könnyű azt mondani,hogy én aztán be nem nyalok senkinek,inkább megverekszek bárkivel,aztán ha odabenn meg én vagyok a leggyengébb,akkor szívás...
2019. máj. 1. 19:33
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es: én is ezen gondolkodtam. Ha bekerülsz és te vagy a leggyengébb tarthatod magad egy darabig, de ha mindennap megvernek vagy megerőszakolnak akkor inkább behódolsz egyvalakinek. Legalábbis én így gondolom. Még mindig jobb hogyha csak egyvalaki zaklat minthogy az egész bagázs.
2019. máj. 1. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
nyalni kell az eleteder
2019. máj. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!