Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meginogtam a hitemben! Ha nekem egy kicsit bejön Bish Barbie youtubeos akkor biztos, hogy csak a nőket szeretem? XD
Transz nő? :D Amúgy nekem velük semmi gondom, ha tetszik simán járnék is olyannal... :D csak a transz fiúkat nem bírom, párral beszéltem, ismertem és undorítóan szexiták tudnak lenni. :D És igazából ezzel van a gondom. :D Egyenlőség van a kapcsolatban, olyasmi nem fér bele. :D
No de a lényeg, ha nő és nőként vonzónak találod, attól még ugyanúgy leszbikus vagy. :)
1# Az unalom az tényleg stimmel :D Van ídőm ilyeneken agyalni. Amúgy csajokban külsőre pont a hozzá hasonló kaliberek jönnek be fura mód.Mármint mielött elkezdené magát sminkelni.Ja meg a brutális műkörmeit leszámítva :D
3# Szerintem ő nem teljesen transz nő,legalábbis nem tűnik operáltnak.Inkább sima transzfesztita lehet,dehát na
Attól még lehet transzszexuális vagy épp transznemű is, akkor is ha nem kap hormonkezelést meg nem műtik meg... ez a fejében dől el igazából. Transzvesztitát ismerek amúgy, konkrétan drag queen az illető. :) Ott tényleg ez a fogalom stimmel, mert azon kívül nem akarja, hogy lányként kezeljék, mert nem is az.
Pl. ott van SzupiMester youtuber is, és ne mondd már nekem, hogy nem pasi. :) De ő erről beszél is... :D És ő sem kapott semmit meg nem is volt műtve. :D
Eddig sosem hallottam róla, de megnéztem a sminkes videóban, ahol natúr van az elején azért eléggé látszik, hogy fiú, de kisminkelve nem rossz.
Nekem ő tetszik nagyon (pedig fiúnak is vallja magát): [link]
Valentin Winter a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!