Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha egy lánynak "nagy étvágya" van?
Hát mi kb. mint a nyulak.😅
Mondjuk, nálunk én vagyok a kívánósabb, de úgy látom, nincs a kedvesem ellenére.❤
Napi 3-4x soknak számít? :D Na mindegy, egyébként igen, nagyon bejön. A páromban is imádom ezt. Remélem ez nem csak a fiatalsággal jár :D
19/L
Nagyon bejönne! Fiatalon, főleg egy friss kapcsolatban ez természetes, legalábbis szerintem.
Írták korábban, hogy a hétköznapi teendők mellett hogyan jut rá idő, energia? Hát, ez az, ami nem lehet akadály, ha két ember valóban szereti és kívánja egymást.
Azt is írta valaki, hogy szeret aktív életet élni, nem csak otthon ülni. De miért kellene azt tenni? Szerelmeskedni nem csak otthon, a négy fal között lehet.
Ha valaki fiatal, ÉL, szeret, kívánja a társa testét, akkor menjenek, legyenek együtt, szárnyaljanak! ;)
24bi L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!