Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isabell10303 kérdése:
Lányok! Nektek bejönne egy ilyen alkat?
Figyelt kérdés
Tehát, ha megláttok egy határozottan Ashley Graham alkatú lányt, aki súlyra és magasságra is ugyanaz, mint a modell, mindössze kisebb mellei vannak, mi lenne a véleményetek róla?
2019. ápr. 15. 08:58
1/9 anonim válasza:
Tetszene. Jobban vonzanak a teltebb nők. N
3/9 anonim válasza:
Csak nekem nem jó a link? :O
Amúgy láttam már képeket a csajról.Szerintem van 90 kg is,nekem nem tetszik.
Igaz előfordult olyan,hogy beleszerettem egy kb 170 cm-es,80 kg-s nőbe,de neki ellenálhatatlan volt a kisugárzása és a személyisége,úgy fogott meg.Na meg 10 kg különbség azért bőven látszik!
4/9 anonim válasza:
Nagyon! Sőt,igazából nála bőven ducibb nő is tetszett már
5/9 anonim válasza:
Azt hogy ide velee :D
Mellesleg megölelgetni is sokkal jobban szeretem az ilyen lányokat :)
Ez nagyon nőies alkat szerintem, szép, kellemes ránézni is :)
8/9 anonim válasza:
Bejövős :D de ennél husibb is tetszett már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!