Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaró szerintetek, ha szex közben abszolút nem bírok beszélni?
Figyelt kérdés
A nyögésen kívül szinte semmi értelmes szót nem tudok olyankor mondani.se a másik nevét se,se semmit.Ez lehet valakinek zavaró,hogy nem kap ilyesfajta visszajelzést szerintetek?
Leszbikus/biszex nők véleménye érdekelne,ha valaki átsiklott volna a kategória felett..
2019. ápr. 9. 19:57
1/5 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, ha el tudsz élvezni és így is kitalálja a partnered pontosan, hogy mit hogyan. :) Vagy ha nem megy úgy, simán megbeszelhető ez előtte pl. :D
2/5 anonim válasza:
Én sem vagyok képes ilyenkor értelmesen megnyilvánulni, de a barátnőmet ez nem zavarja. A reakcióimból tudja, hogy épp hol tartunk. Sőt tudja, hogy minnél kevésbe tudok összefüggően beszélni, annál jobb nekem.
3/5 anonim válasza:
A szex az szex, mégis mit kéne közben mondanod, verset? Ez szerintem teljesen normális dolog, ilyenkor az élvezetekre koncentrálsz persze, hogy nem beszélsz közben. Olyannal is találkoztam már aki még csak nyögni se nyögött csak a végén mikor elélvezett. Az egy picit furi volt, vagyis igazából inkább kétségbeejtő, ha mondhatom ezt mert nem volt visszajelzés, hogy most jól csinálom-e amit csinálok vagy sem és az is eléggé kiábrándító a másik félnek, ha folyton kérdezgetem, hogy így jó, biztos, hogy jó így? Szóval ezen aztán ne aggódj, szerintem ez a természetes szerintem a nyögés az bőven kifejező visszajelzés, több nem igen kell :)
4/5 anonim válasza:
Ha tudom a vágyait a lánynak, vagy máshogy rávezet mit szeretne, teljesen jó így :)
5/5 anonim válasza:
Abszolút nem zavaró! Nem is tudom, hogy mit kéne beszélni közben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!